Започва Серия 3 на кулинарния конкурс за къмпинг рецепти!

17.07.2017
Започва Серия 3 на кулинарния конкурс за къмпинг рецепти!

Днес, 17 юли, стартира третата серия на кулинарния конкурс за къмпинг рецепти, организиран от Camping.bg със съдействието на магазини Екстрем, СпортДепо и CampingRocks.bg.

До 30 юли всички запалени къмпингари могат да изпращат рецептите на своите къмпинг специалитети на адрес konkurs@camping.bg. Те ще бъдат публикувани в специален албум на фейсбук страницата ни, а най-добрите от тях ще бъдат включени в първото по рода си българско издание за готвене на къмпинг. Повече за правилата на конкурса може да намерите тук

Авторът на рецептата с най-широко одобрение от публиката и журито на Camping.bg в Серия 3 ще получи награда от аутдор магазин Екстрем. Тя ще бъде Чанта GERRY на чешката марка HUSKY за палатки, спални чували, самонадуваеми шалтета, раници и аксесоари. Това, което прави тази чанта наистина специална, е непромокаемата материя, която ще съхрани най-ценните ви вещи напълно сухи по време на къмпинг и приключения сред природата. Широката ѝ лента за през кръста гарантира стабилност и удобство. Каишката за през кръста е регулируема, за да пасне на всяка талия. Чантичката има две отделения - преден джоб за дребни аксесоари и голям джоб, който побира книга или таблет. Материята, от която тя е изработена, е 210D Ripstop Polyester с водонепромокаемо покритие, 600D Polyester. Обемът е 2 л., размерите 24 × 16 × 7 см, а теглото 180 гр. Чантата за през кръст GERRY е безценен аксесоар за къмпинг феновете, които желаят винаги да имат под ръка най-ценните си вещи.

Да станете притежател на тази чанта е съвсем лесно - участвайте в Серия 3 на Кулинарния конкурс за къмпинг рецепти на Camping.bg. Очакваме ви на konkurs@camping.bg до 30 юли!

Camping.bg

Заглавна снимка: аутдор магазин Ексрем

 

 

 

препоръчани новини

Кой закон забранява къмпингуването на плажа?

Кой закон забранява къмпингуването на плажа?

С началото на летния сезон отново започна бурен дебат по отношение на свободното къмпингуване на морските плажове....

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Излезе от печат първата по рода си Къмпинг карта на България. В нея ще откриете информация за 28 български...