Започва Серия 3 на кулинарния конкурс за къмпинг рецепти!

17.07.2017
Започва Серия 3 на кулинарния конкурс за къмпинг рецепти!

Днес, 17 юли, стартира третата серия на кулинарния конкурс за къмпинг рецепти, организиран от Camping.bg със съдействието на магазини Екстрем, СпортДепо и CampingRocks.bg.

До 30 юли всички запалени къмпингари могат да изпращат рецептите на своите къмпинг специалитети на адрес konkurs@camping.bg. Те ще бъдат публикувани в специален албум на фейсбук страницата ни, а най-добрите от тях ще бъдат включени в първото по рода си българско издание за готвене на къмпинг. Повече за правилата на конкурса може да намерите тук

Авторът на рецептата с най-широко одобрение от публиката и журито на Camping.bg в Серия 3 ще получи награда от аутдор магазин Екстрем. Тя ще бъде Чанта GERRY на чешката марка HUSKY за палатки, спални чували, самонадуваеми шалтета, раници и аксесоари. Това, което прави тази чанта наистина специална, е непромокаемата материя, която ще съхрани най-ценните ви вещи напълно сухи по време на къмпинг и приключения сред природата. Широката ѝ лента за през кръста гарантира стабилност и удобство. Каишката за през кръста е регулируема, за да пасне на всяка талия. Чантичката има две отделения - преден джоб за дребни аксесоари и голям джоб, който побира книга или таблет. Материята, от която тя е изработена, е 210D Ripstop Polyester с водонепромокаемо покритие, 600D Polyester. Обемът е 2 л., размерите 24 × 16 × 7 см, а теглото 180 гр. Чантата за през кръст GERRY е безценен аксесоар за къмпинг феновете, които желаят винаги да имат под ръка най-ценните си вещи.

Да станете притежател на тази чанта е съвсем лесно - участвайте в Серия 3 на Кулинарния конкурс за къмпинг рецепти на Camping.bg. Очакваме ви на konkurs@camping.bg до 30 юли!

Camping.bg

Заглавна снимка: аутдор магазин Ексрем

 

 

 

препоръчани новини

Къмпинг картите ACSI са вече в България

Къмпинг картите ACSI са вече в България

Картите за отстъпки в къмпингите в Европа на холандското издателство ACSI вече могат да бъдат закупени през...

Новите модели каравани и кемпери за 2018: Knaus

Новите модели каравани и кемпери за 2018: Knaus

Knaus е една от известните в България марки за каравани и кемпери. Германският производител с близо 60-годишна...