Конкурс "Моето къмпинг приключение"

05.09.2017
Конкурс "Моето къмпинг приключение"

Лятото е към своя край, но готови ли сте за поредна доза къмпинг емоции? Сигурни сме, че повечето от вас с удоволствие биха удължили къмпинг настроението още няколко седмици. Затова ви предлагаме един приятен повод да се обърнете назад и да си спомните за най-хубавите моменти. 

Ако през изминалото лято сте били за първи път на къмпинг, ...

...или пък ако сте били за пореден път и ви се е случило нещо изключително,...

ако ви се е случило да го закъсате, да го загазите, да изпаднете в ситуация, в която сте намерили интересно решение, ...

...или пък ако на ваш приятел му се е случило нещо комично и историята му си заслужава споделянето,

...и въобще, ако има какво да ни разкажете, за да ни накарате да се посмеем, да си вземем поука и да научим нещо ново, но най-вече и ние да преживеем вашите приятни емоции, 

 

то тогава участвайте в конкурса "МОЕТО КЪМПИНГ ПРИКЛЮЧЕНИЕ"!

 

Преживяванията на къмпинг никога не са скучни. Във всяко едно излизане под звездите се крие авантюризъм. При новаците той е по-голям, при опитните вече е улегнал, но винаги мъждука там някъде край лагерния огън. Време е да раздухате от пепелта угасналите спомени, да хванете лист и химикалка (или пък лаптоп и клавиатура) и на фона на ситните капки есенен дъжд, с чаша топло какао в ръка, да напишете Вашия разказ "Моето къмпинг приключение".

В конкурса могат да участват всички желаещи, без ограничение по възраст и пол. Разказите трябва да бъдат написани на български език и да са с максимална дължина от 1800 думи. Те трябва да се отнасят за преживяване на къмпинг с кемпер, каравана или палатка. Може да бъдат пътеписи и да бъдат придружени от снимки.

Тричленно жури ще определи кои са петте най-вълнуващи истории от всички получени в редакцията на сайта Camping.bg. Те ще бъдат качени едновременно на сайта и ще бъде даден старт за потребителско гласуване чрез бутона Like над всеки разказ. Най-харесваният разказ ще бъде награден от верига спортни магазини ЯКО .

Разказите може да изпращате на адрес konkurs@camping.bg до 1 октомври 2017 г., 23:59 ч. Петте разказа, избрани от съвместното жури на магазини Яко и Българския къмпинг портал  ще бъдат публикувани на сайта Camping.bg на 9 октомври, понеделник. Броят на гласовете, генерирани чрез фейсбук бутона Like, поставен в страницата над всеки разказ, ще бъде отчетен на 22 октомври в 23:59 ч., а печелившият ще бъде обявен на следващия ден.

Пожелаваме ви приятно писане и ви очакваме!

Camping.bg

препоръчани новини

Новите модели каравани и кемпери за 2018: Caravelair, KABE и Herocamper

Новите модели каравани и кемпери за 2018: Caravelair, KABE и Herocamper

На туристическото и къмпинг изложение CMT в Щутгарт през януари се представят над 1 000 кемпера и каравани, като...

България е в дъното на Европа по брой нощувки в къмпинги

България е в дъното на Европа по брой нощувки в къмпинги

България се намира в т.нар. "златната среда" - 19-то място от 36 изследвани държави по общ брой на...