Конкурс "Моето къмпинг приключение"

05.09.2017
Конкурс "Моето къмпинг приключение"

Лятото е към своя край, но готови ли сте за поредна доза къмпинг емоции? Сигурни сме, че повечето от вас с удоволствие биха удължили къмпинг настроението още няколко седмици. Затова ви предлагаме един приятен повод да се обърнете назад и да си спомните за най-хубавите моменти. 

Ако през изминалото лято сте били за първи път на къмпинг, ...

...или пък ако сте били за пореден път и ви се е случило нещо изключително,...

ако ви се е случило да го закъсате, да го загазите, да изпаднете в ситуация, в която сте намерили интересно решение, ...

...или пък ако на ваш приятел му се е случило нещо комично и историята му си заслужава споделянето,

...и въобще, ако има какво да ни разкажете, за да ни накарате да се посмеем, да си вземем поука и да научим нещо ново, но най-вече и ние да преживеем вашите приятни емоции, 

 

то тогава участвайте в конкурса "МОЕТО КЪМПИНГ ПРИКЛЮЧЕНИЕ"!

 

Преживяванията на къмпинг никога не са скучни. Във всяко едно излизане под звездите се крие авантюризъм. При новаците той е по-голям, при опитните вече е улегнал, но винаги мъждука там някъде край лагерния огън. Време е да раздухате от пепелта угасналите спомени, да хванете лист и химикалка (или пък лаптоп и клавиатура) и на фона на ситните капки есенен дъжд, с чаша топло какао в ръка, да напишете Вашия разказ "Моето къмпинг приключение".

В конкурса могат да участват всички желаещи, без ограничение по възраст и пол. Разказите трябва да бъдат написани на български език и да са с максимална дължина от 1800 думи. Те трябва да се отнасят за преживяване на къмпинг с кемпер, каравана или палатка. Може да бъдат пътеписи и да бъдат придружени от снимки.

Тричленно жури ще определи кои са петте най-вълнуващи истории от всички получени в редакцията на сайта Camping.bg. Те ще бъдат качени едновременно на сайта и ще бъде даден старт за потребителско гласуване чрез бутона Like над всеки разказ. Най-харесваният разказ ще бъде награден от верига спортни магазини ЯКО .

Разказите може да изпращате на адрес konkurs@camping.bg до 1 октомври 2017 г., 23:59 ч. Петте разказа, избрани от съвместното жури на магазини Яко и Българския къмпинг портал  ще бъдат публикувани на сайта Camping.bg на 9 октомври, понеделник. Броят на гласовете, генерирани чрез фейсбук бутона Like, поставен в страницата над всеки разказ, ще бъде отчетен на 22 октомври в 23:59 ч., а печелившият ще бъде обявен на следващия ден.

Пожелаваме ви приятно писане и ви очакваме!

Camping.bg

препоръчани новини

Кой закон забранява къмпингуването на плажа?

Кой закон забранява къмпингуването на плажа?

С началото на летния сезон отново започна бурен дебат по отношение на свободното къмпингуване на морските плажове....

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Излезе от печат първата по рода си Къмпинг карта на България. В нея ще откриете информация за 28 български...