Кулинарен конкурс: Серия 1

19.06.2017
Кулинарен конкурс: Серия 1

Храната, която е приготвена на къмпинг, на открито, на жив огън и под звездите, е по-вкусна, нали? А вие обичате ли да готвите на къмпинг? Искате ли да сте собственик на това симпатично газово котлонче от снимката по-горе? Ако сте си отговорили положително и на трите въпроса, то тогава този кулинарен конкурс е точно за вас!

Camping.bg търси всички вдъхновени майстор-готвачи на изискани и вкусни къмпингарски гозби и ястия! На всеки 2 седмици раздаваме награди на тези от вас, които ни предложат най-привлекателните рецепти. Повече за правилата на конкурса може да научите тук, а сега е време да разкажем повече за наградата в първата серия на конкурса!

Първата серия на Конкурса за кулинарни къмпинг рецепти ще се проведе от 19 до 30 юни. Наградата е осигурена от магазини SportDepot. Тя е газов котлон Camp'Bistro 2 на марката Campingaz, която е част от американската компания Coleman. 

Котлонът Bistro 2 е особено подходящ за употреба по време на къмпинг, пикник и еднодневни пътешествия. Предимството му пред повечето туристически котлони е, че има стабилна основа, а газовата бутилка е вградена в него в специално отделение. Това ви дава удобството да го поставите сигурно на равна или неравна повърхност без да се притеснявате, че съдът с храната може да падне и да се разсипе. Котлонът разполага със заключваща система на газта Stopgaz ™. Запалването е с пиезо. При транспортиране се поставя в пластмасова кутия, която го предпазва от нараняване. Времето му за работа е 1:15 ч. на максимална мощност. Мощност: 2300 W. Консумация на газ: 160г/ч. Време за завиране: 6мин (1 литър).

За да станете собственик на този котлон, участвайте в Кулинарния къмпинг конкурс на Camping.bg като ни изпратите своя рецепта на konkurs@camping.bg. Вижте правилата за участие.

препоръчани новини

Къмпинг картите ACSI са вече в България

Къмпинг картите ACSI са вече в България

Картите за отстъпки в къмпингите в Европа на холандското издателство ACSI вече могат да бъдат закупени през...

Новите модели каравани и кемпери за 2018: Knaus

Новите модели каравани и кемпери за 2018: Knaus

Knaus е една от известните в България марки за каравани и кемпери. Германският производител с близо 60-годишна...