Кулинарен конкурс: Серия 1

19.06.2017
Кулинарен конкурс: Серия 1

Храната, която е приготвена на къмпинг, на открито, на жив огън и под звездите, е по-вкусна, нали? А вие обичате ли да готвите на къмпинг? Искате ли да сте собственик на това симпатично газово котлонче от снимката по-горе? Ако сте си отговорили положително и на трите въпроса, то тогава този кулинарен конкурс е точно за вас!

Camping.bg търси всички вдъхновени майстор-готвачи на изискани и вкусни къмпингарски гозби и ястия! На всеки 2 седмици раздаваме награди на тези от вас, които ни предложат най-привлекателните рецепти. Повече за правилата на конкурса може да научите тук, а сега е време да разкажем повече за наградата в първата серия на конкурса!

Първата серия на Конкурса за кулинарни къмпинг рецепти ще се проведе от 19 до 30 юни. Наградата е осигурена от магазини SportDepot. Тя е газов котлон Camp'Bistro 2 на марката Campingaz, която е част от американската компания Coleman. 

Котлонът Bistro 2 е особено подходящ за употреба по време на къмпинг, пикник и еднодневни пътешествия. Предимството му пред повечето туристически котлони е, че има стабилна основа, а газовата бутилка е вградена в него в специално отделение. Това ви дава удобството да го поставите сигурно на равна или неравна повърхност без да се притеснявате, че съдът с храната може да падне и да се разсипе. Котлонът разполага със заключваща система на газта Stopgaz ™. Запалването е с пиезо. При транспортиране се поставя в пластмасова кутия, която го предпазва от нараняване. Времето му за работа е 1:15 ч. на максимална мощност. Мощност: 2300 W. Консумация на газ: 160г/ч. Време за завиране: 6мин (1 литър).

За да станете собственик на този котлон, участвайте в Кулинарния къмпинг конкурс на Camping.bg като ни изпратите своя рецепта на konkurs@camping.bg. Вижте правилата за участие.

препоръчани новини

Кой закон забранява къмпингуването на плажа?

Кой закон забранява къмпингуването на плажа?

С началото на летния сезон отново започна бурен дебат по отношение на свободното къмпингуване на морските плажове....

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Излезе от печат първата по рода си Къмпинг карта на България. В нея ще откриете информация за 28 български...