Къмпинг Градина

Държава: България

Точен адрес: Созопол

Работно време: 1 май - 15 септември

GPS координати: Ширина: 42.42 - Дължина: 27.6455

Площ (кв.м.): 65

Брой къмпинг места (палатки): 100

Брой къмпинг места (каравани): 150

Брой бунгала/вили: 33

Брой легла: Няма информация

Цена: от 30.00 лв до 66.00 лв

Работно време: 1 май - 15 септември

Начини на плащане: В брой, Maestro, MasterCard, Visa, по банков път

Телефон: За резервации: +359 889 049999; Рецепция: +359 889 099 224

Webpage: http://www.campinggradina.com/

Къмпинг Градина е един от най-старите и известни къмпинги по българското Черноморие. Това е мястото, където вече четири поколения къмпингари изкарват цяло лято откъснати от градските стрес и ежедневие - в хармония с морето и природата и гледка към вълните и остров Св. Иван.

„Градина“ се намира в залива между градчетата Черноморец и Созопол, по-близо до Черноморец. Достъпът до него е от първокласния път Созопол - Приморско. 

Къмпингът заема обща площ от 65 дка и разполага с 250 места за настаняване на каравани и палатки. Разделен е условно на три зони, всяка от които има по три линии спрямо брега на морето. Схема на къмпинг местата може да разгледате тук. Всички места са парцелирани и номерирани, като размерът им е 100 кв. м. Всяко от тях е електрифицирано (до 2,20 kW) и водоснабдено. Отделно от къмпинг единиците съществуват и 33 двойни и четворни бунгала за настаняване на гости.

Тоалетните помещения в къмпинг „Градина“ са разположени така, че да са на максимално разстояние 50 м. от всяка къмпинг единица. Те са обновени и в тях се поддържа добра хигиена по няколко пъти на ден. Всеки гост разполага с ключ от баните и тоалетните, като по този начин се гарантира поддържането на чистотата им и използването им само от гости на къмпинга. Зоните за миене на съдове са на открито и са разположени през около 50 м. по дължина на алеите.

Къмпинг „Градина“ е един от най-слънчевите и пясъчни къмпинги по българското Черноморие. Въпреки това много от гостите могат да намерят удобни места за палатките си под естествената сянка на тополите, а най-запалените караванаджии – да резервират място на първа линия, където има изградени веранди от естествени материали за пълна романтика с изглед към морето.

В къмпинга има няколко заведения за хранене, плажни барове, магазин за хранителни стоки, снек бар, баничарница и кафене. На плажа са обособени игрища за плажен волейбол.

За спокойствието на гостите е осигурена денонощна охрана от общинската полиция, а алеите са осветени. Съществува режим на достъп, като влизането с автомобили е забранено през нощните часове – между 22:00 ч. и 08:00 ч.

Къмпинг „Градина“ се намира в близост до много забележителности по южното ни Черноморие – Старият град на Созопол, резерватът Ропотамо, Замъкът в Равадиново, ранновизантийката крепост Акра на полуостров Св.Никола при гр. Черноморец и тракийското светилище Беглик Таш при Приморско.

Актуалните цени за сезон 2018 г. са следните:

Линия Цени ранни записвания
/само за цял сезон/ 
Цени стандартни записвания
/два календарни месеца-от първо число на единия месец до тридесето число на втория месец/
     Цени стандартни записвания
/от първо до тридесето число на месеца/                    
         1 ден                                                              
I 4000 лв.1 * * *
II 2900 лв. 2 2600 лв. 1500 лв. *
III 2300 лв. * * 30 лв.


 

Бунгала със санитарен възел, цени за нощувка 01.06 - 30.06
01.09 - 15.09
01.07 - 31.08
Мотел - 4 легла 60 лв. 66 лв.
Шведско - 2 легла 40 лв. 45 лв.

[1] Място на първа линия се предлага единствено за цял сезон. В цената е включено позиционирането на караваната /вход-изход/ в парцела с техника собственост на къмпинга.

[2] В цената е включено позиционирането на караваната /вход-изход/ в парцела с техника собственост на къмпинга. За всички останали предложения се доплаща според действащия ценоразпис.

Ако желаете да резервирате, кликнете тук.

За повече информация за цени, условия за настаняване и резервации, се свържете с къмпинг "Градина" ТУК.

 

времето в къмпинга

weather icon
16 °C
25 °C
12 °C
Clear

маршрут до къмпинга

други къмпинги в района

 • Къмпинг Китен

  Къмпинг Китен

  гр. Китен

  Глемпинг Гора

  Глемпинг Гора

  Плаж Градина, Созопол

  КЪМПИНГ Офшор кемп

  КЪМПИНГ Офшор кемп

  плаж Градина, гр. Созопол

  Къмпинг Каваци

  Къмпинг Каваци

  гр. Созопол

 • Къмпинг Златна рибка

  Къмпинг Златна рибка

  гр. Созопол

  Къмпинг Ахелойска битка

  Къмпинг Ахелойска битка

  гр. Ахелой

Виж всички къмпинг зони