Отново съдия изпълнител в къмпинг Златна рибка

25.04.2018
Отново съдия изпълнител в къмпинг Златна рибка

Нестихващите спорове за собствеността на части от къмпинг Златна рибка отново създават риск за работата му през това лято. На 24 април в къмпинга влезе частен съдебен изпълнител, предаде БНР.

Частният съдебен изпълнител Георги Михалев е влязъл в имота с два изпълнителни листа за предаване на терени, като се е позовал на влязло в сила съдебно решение. От години се точат дела за собствеността на части от къмпинга.

Управителят на Златна рибка Пламен Иванов определил действията на съдебния изпълнител като самоуправство и опит за завладяване на части от самия къмпинг. Той е посочил пред БНР, че става въпрос за два малки терена, чиито собственици имат договор с него, но те нямали никакво отношение към този случай. Иванов е категоричен, че делата не са завършили на последна инстанция, но отказал официален коментар. 

Друг къмпинг с подобна съдба е намиращият се от другата страна на Созопол къмпинг Каваци. Там също регулярно избухват спорове между спорещи за собствеността страни, като дори миналото лято се наложи намеса на полиция.

Автор: Веселин Вълев
Camping.bg

Снимка: Официална интернет страница на къмпинг Златна рибка

препоръчани новини

Стартира класацията на къмпингите в България за 2018 г.

Стартира класацията на къмпингите в България за 2018 г.

Годишната класация на къмпингите в България #BestBGcamp2018 вече е в ход. Тя се провежда за четвърта поредна...

От личен опит: къмпинг Градина

От личен опит: къмпинг Градина

Къмпинг Градина е носител на наградата „Любим къмпинг на Черноморското крайбрежие“ за 2015 г. и 2016 г.,...