С този кемпер MAN ще оцелеете и при апокалипсис

29.04.2018
С този кемпер MAN ще оцелеете и при апокалипсис

Unicat MAN 4х4 MD57 е превозното средство, от което се нуждаете в живота си, когато решите да оставите настрана лаптопа, телефона, смарт устройства и т.н. за да излезете напълно от Мрежата. Кемперът е с дължина близо 9 метра и тегло 14 тона е не се влияе от вятъра и времето и може да достигне всяка точка на света. Е, почти всяка.

Пакетът MD57 от Unicat не е съвсем нов, тъй като производителят предлага подобна конструкция и за камиони на Volvo и Mercedes. Ако все пак предпочитате MAN, получавате следните спецификации: 4х4 задвижване, 6.9-литров шестцилиндров дизелов двигател със 335 к.с. и 1250 Нм въртящ момент. Със задвижване на четирите колела, дванадесет скорости и автоматичен диференциал, който се фиксира на три различни места, няма да има терен, който да се опре на този боец.

Това, че Unicat MAN MD57 наистина е перфектното пост-апокалиптично средство се вижда и от останалите му спецификации. Той може да носи 600 литра дизел и 640 литра вода. Батерията 630-Ah / 24-V AGM е свързана към слънчева система с мощност 1.620 W. При лошо време може да се използва 2 kW генератор на газ. Освен това той разполага с топла вода и климатик на борда. Най-накрая, този бисер е оборудван с баня и тоалетна, звукова система Bose 5.1 и, разбира се, интернет.

Unicat MAN MD57 струва около 530 000 евро, а с допълнително изброените ексти скача на 664 000 евро.

По материали на autoblog.nl

Camping.bg

препоръчани новини

Кой закон забранява къмпингуването на плажа?

Кой закон забранява къмпингуването на плажа?

С началото на летния сезон отново започна бурен дебат по отношение на свободното къмпингуване на морските плажове....

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Излезе от печат първата по рода си Къмпинг карта на България. В нея ще откриете информация за 28 български...