С този кемпер MAN ще оцелеете и при апокалипсис

29.04.2018
С този кемпер MAN ще оцелеете и при апокалипсис

Unicat MAN 4х4 MD57 е превозното средство, от което се нуждаете в живота си, когато решите да оставите настрана лаптопа, телефона, смарт устройства и т.н. за да излезете напълно от Мрежата. Кемперът е с дължина близо 9 метра и тегло 14 тона е не се влияе от вятъра и времето и може да достигне всяка точка на света. Е, почти всяка.

Пакетът MD57 от Unicat не е съвсем нов, тъй като производителят предлага подобна конструкция и за камиони на Volvo и Mercedes. Ако все пак предпочитате MAN, получавате следните спецификации: 4х4 задвижване, 6.9-литров шестцилиндров дизелов двигател със 335 к.с. и 1250 Нм въртящ момент. Със задвижване на четирите колела, дванадесет скорости и автоматичен диференциал, който се фиксира на три различни места, няма да има терен, който да се опре на този боец.

Това, че Unicat MAN MD57 наистина е перфектното пост-апокалиптично средство се вижда и от останалите му спецификации. Той може да носи 600 литра дизел и 640 литра вода. Батерията 630-Ah / 24-V AGM е свързана към слънчева система с мощност 1.620 W. При лошо време може да се използва 2 kW генератор на газ. Освен това той разполага с топла вода и климатик на борда. Най-накрая, този бисер е оборудван с баня и тоалетна, звукова система Bose 5.1 и, разбира се, интернет.

Unicat MAN MD57 струва около 530 000 евро, а с допълнително изброените ексти скача на 664 000 евро.

По материали на autoblog.nl

Camping.bg

препоръчани новини

Къмпинг Градина дава 30% отстъпка за края на лятото

Къмпинг Градина дава 30% отстъпка за края на лятото

Къмпинг Градина анонсира специална оферта за периода от 27.08 до 15.09 - 30% отстъпка от редовната цена на...

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Излезе от печат първата по рода си Къмпинг карта на България. В нея ще откриете информация за 28 български...