9 продукта, които ще направят къмпингуването ви по-приятно: Част 2

03.06.2018
9 продукта, които ще направят къмпингуването ви по-приятно: Част 2

Мечтаете ли за свобода, спокойствие и пълно удобство на къмпинг?

В Част 1 от нашия списък с продукти, които да направят почивката ви на къмпинг по-приятна, си представихме сутринта от един обикновен ден на къмпинг. 

След обяд, в най-топлата част от деня, е вероятно да ви се прииска да си направите свеж, студен коктейл по ваш вкус и да се излегнете в хамака.

Продуктите за свежия коктейл се намират в хладилната кутия 28 QT XTREME MARINE COOLER на Coleman. Тя  е създадена специално за използване в горещо време – разполага с UVGuard™ покритие за защита от слънцето и първокачествена изолационна технология, с която продуктите остават охладени до 3 дни.

Остана да се настаните удобно в хамака Tobago с чаша в ръка. Каквото и да кажем за него, ще е излишно. Просто трябва да го изпробвате. А, да! За разлика от повечето хамаци, материята на Tobago е памучна и не запарва. Гарантирано може да се излежавате в него безкрайно….

… освен ако насладата ви не бъде нарушена от някой нахален комар. Затова, пригответе под ръка електрическата мухоловка Mosquito Hitting Swatter, но внимавайте да не си разсипете чашата, докато се борите с вредителите.

Неусетно дойде вечерта. Още ли се излежавате в хамака? Редно е да се преместите в палатката, където ви очаква не по-малко удобният дюшек Coleman Extra Durable Airbed Double. Той е многократно тестван в сравнителни екперименти с други надуваеми легла. Изводите са:  47% по-устойчив на спукване, 25% по-твърд на усещане и въпреки това 42% по-лек спрямо стандартните дюшеци. Перфектен за двама на къмпинг или вкъщи!

А сега ви пожелаваме приятна и комфортна почивка на къмпинг. Изберете най-доброто оборудване от верига магазини СпортДепо.

---

Всички описани продукти може да намерите във верига магазини СпортДепо из цялата страна или да поръчате онлайн. Желаем ви свежи емоции и весели преживявания на къмпинг!

 

Автор на текст: Цветомира Цоцова
Camping.bg

препоръчани новини

препоръчани новини

Кой закон забранява къмпингуването на плажа?

С началото на летния сезон отново започна бурен дебат по отношение на свободното къмпингуване на морските плажове....

препоръчани новини

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Излезе от печат първата по рода си Къмпинг карта на България. В нея ще откриете информация за 28 български...