Резултати: 33

вид продукти

V-Gas

"Ви-Газ България" ЕАД продава газ пропан-бутан на българския пазар вече 20 години. Основните направления за развитие на компанията са продажбите на автогаз, втечнен въглеводороден газ за индустриални и битови нужди в резервоари, както и втечнен въглеводороден газ за индустриални и битови нужди в бутилки от 10 и 20 кг.

Виж всички продукти на тази марка

Deuter

Немската марка Deuter е специализирана в производството на туристически и ежедневни раници, спални чували и аксесоари за спорт, пътуване и свободно време.  Историята ѝ датира от далечната 1898 г., когато основателят ѝ Ханс Дойтер започва производство на чанти за Баварската пощенска служба. Днес, раниците на Deuter са едни от най-надеждните и удобните в света.

Виж всички продукти на тази марка

RockEmpire

ROCK EMPIRE е чешка марка с 20-годишна традиция в производството на качествено алпийско оборудване. Тя продава продуктите си в повече от 40 страни по света. Предлага широка гама продукти за катерене, алпинизъм, височинна работа и къмпинг - седалки, примки, карабинери, осигурители, котки, пикели, спални чували, палатки и много други артикули за лесен, приятен и безопасен живот на открито. 

Виж всички продукти на тази марка

Hymer

Водещ световен производител на кемпери.

Виж всички продукти на тази марка

EKOTOI

EKOTOI e водеща компания в България за мобилна санитарна техника, в която влизат химически тоалетни, мобилни мивки и писоари, санитарни WC и душ контейнери, резервоари за чиста и отпадна вода, електрическо захранване за тях с генератори и помпи. За къмпинг и караванинг EKOTOI предлага портативни химически тоалетни и препарати.

Виж всички продукти на тази марка

E-Z UP

Американската марка E-Z UP е лидер сред производителите на шатри вече повече от 30 години, и компанията е официално призната за първа в иновациите, качеството и удовлетвореността на клиентите си в над 50 държави. Всички артикули на марката се отличават от останалите на пазара, заради естетически издържания си външен вид, удобството и гаранцията, която фирмата спокойно дава на клиентите, благодарение на висококачествените материали, които използва.

Виж всички продукти на тази марка

ACSI

ACSI е холандска компания, която вече над 50 години е специализирана в къмпинг туризъм. Издават едни от най-популярните в Европа къмпинг каталози и карти за намаление по къмпинигите.

Картата за намаление CampingCard ACSI, която може да ползвате в хиляди къмпинги в Европа може да поръчате ТУК

Виж всички продукти на тази марка

Husky

Чешката марка HUSKY предлага палатки, спални чували, самонадуваеми шалтета, раници и аксесоари.

Виж всички продукти на тази марка
1 2 3 4 5