Резултати: 28

вид продукти

E-Z UP

Американската марка E-Z UP е лидер сред производителите на шатри вече повече от 30 години, и компанията е официално призната за първа в иновациите, качеството и удовлетвореността на клиентите си в над 50 държави. Всички артикули на марката се отличават от останалите на пазара, заради естетически издържания си външен вид, удобството и гаранцията, която фирмата спокойно дава на клиентите, благодарение на висококачествените материали, които използва.

Виж всички продукти на тази марка

ACSI

ACSI е холандска компания, която вече над 50 години е специализирана в къмпинг туризъм. Издават едни от най-популярните в Европа къмпинг каталози и карти за намаление по къмпинигите.

Картата за намаление CampingCard ACSI, която може да ползвате в хиляди къмпинги в Европа може да поръчате ТУК

Виж всички продукти на тази марка

Husky

Чешката марка HUSKY предлага палатки, спални чували, самонадуваеми шалтета, раници и аксесоари.

Виж всички продукти на тази марка

LifeStraw

LifeStraw е марка, специализирана в разработването на филтри за пречистване на вода от различни водни източници, като не е необходимо да я преварявате или да използвате пречистващи таблетки за целта. Чрез сламката за пречистване на вода LifeStraw е възможно бързо и лесно да се отстранят до 99,9999 % от бактериите и 99,9 % от паразитите, намиращите се във водата, като ешерихия коли, кампилобактер, вибрио холере, псевдомонас аеругиноза, шигела и салмонела.

Виж всички продукти на тази марка

Laken

Laken е испанска компания, която вече повече от 100 годиниработи в областта на производството на бутилки и съдове за напитки и храни. Laken има много опит и знание, които прилага в произвеждането на продукти с отлично качество, които са с приятен дизайн и едновременно с това са екологично чисти.

Виж всички продукти на тази марка

Pinguin

Марката Pinguin е cпециализирана в производството на спални чували, туристически раници, палатки и екипировка за леки и екстремни условия. Продуктите на Pinguin са с доказано качество високо ценено в цяла Европа. За краткото си присъствие на нашия пазар марката се радва на небивал интерес от страна на потребителите които залагат на високото качество.

 

Виж всички продукти на тази марка

Каравани под наем

Каравани под наем за почивка. Разположени са в къмпинги в България или Гърция. Предлагат се от къмпингите или частни собственици.

Виж всички продукти на тази марка

High Colorado

High Colorado е собствена марка на международната верига за спортни стоки Sport 2000. Екипировката е произвеждана от фабрики с доказано качество на производството. Целта на фирмата е да обедини страстта на клиентите си към туризма с техния опит. Свободата започва с перфектно създадените екипировки за туризъм, планинарство и преходи. Нищо не трябва да бъде оставяно на случайността и фирмата не прави компромис с това.

Виж всички продукти на тази марка
1 2 3 4