Резултати: 30

вид продукти

Hymer

Водещ световен производител на кемпери.

Виж всички продукти на тази марка

EKOTOI

EKOTOI e водеща компания в България за мобилна санитарна техника, в която влизат химически тоалетни, мобилни мивки и писоари, санитарни WC и душ контейнери, резервоари за чиста и отпадна вода, електрическо захранване за тях с генератори и помпи. За къмпинг и караванинг EKOTOI предлага портативни химически тоалетни и препарати.

Виж всички продукти на тази марка

E-Z UP

Американската марка E-Z UP е лидер сред производителите на шатри вече повече от 30 години, и компанията е официално призната за първа в иновациите, качеството и удовлетвореността на клиентите си в над 50 държави. Всички артикули на марката се отличават от останалите на пазара, заради естетически издържания си външен вид, удобството и гаранцията, която фирмата спокойно дава на клиентите, благодарение на висококачествените материали, които използва.

Виж всички продукти на тази марка

ACSI

ACSI е холандска компания, която вече над 50 години е специализирана в къмпинг туризъм. Издават едни от най-популярните в Европа къмпинг каталози и карти за намаление по къмпинигите.

Картата за намаление CampingCard ACSI, която може да ползвате в хиляди къмпинги в Европа може да поръчате ТУК

Виж всички продукти на тази марка

Husky

Чешката марка HUSKY предлага палатки, спални чували, самонадуваеми шалтета, раници и аксесоари.

Виж всички продукти на тази марка

LifeStraw

LifeStraw е марка, специализирана в разработването на филтри за пречистване на вода от различни водни източници, като не е необходимо да я преварявате или да използвате пречистващи таблетки за целта. Чрез сламката за пречистване на вода LifeStraw е възможно бързо и лесно да се отстранят до 99,9999 % от бактериите и 99,9 % от паразитите, намиращите се във водата, като ешерихия коли, кампилобактер, вибрио холере, псевдомонас аеругиноза, шигела и салмонела.

Виж всички продукти на тази марка

Laken

Laken е испанска компания, която вече повече от 100 годиниработи в областта на производството на бутилки и съдове за напитки и храни. Laken има много опит и знание, които прилага в произвеждането на продукти с отлично качество, които са с приятен дизайн и едновременно с това са екологично чисти.

Виж всички продукти на тази марка

Pinguin

Марката Pinguin е cпециализирана в производството на спални чували, туристически раници, палатки и екипировка за леки и екстремни условия. Продуктите на Pinguin са с доказано качество високо ценено в цяла Европа. За краткото си присъствие на нашия пазар марката се радва на небивал интерес от страна на потребителите които залагат на високото качество.

 

Виж всички продукти на тази марка
1 2 3 4