| Автор |
Съобщение |
Мишо Гост
Сря Юли 08, 2009 9:54 am |
|
 |
| Здравейте, искам да попитам някой ходил ли е това лято на дуранкулак на палатка и как стои въпроса с глобите! |
|
|
|
|
| Автор |
Съобщение |
campingbg Site Admin
Сря Юли 08, 2009 10:52 am |
|
 |
Ами предвид заканите на община Шабла, че приоритет това лято ще й бъде борбата с нерегламентираните къмпингуващи, трябва внимателно да се избира място и да се къмпира с "повишено внимание"
Същевременно обаче започва строителство на територията на къмпинг Шабла, т.е. възможностите за уредено къмпиране намаляват. |
|
|
|
|
| Автор |
Съобщение |
мишо Гост
Сря Юли 08, 2009 11:06 am |
|
 |
| Миналото лято ходихме на к-нг Космос - условията бяха ужасни!Същевременно имаше много палатки и каравани между Крапец и Дуранкулак необезпокоявани от никой!А на Кара Дере има ли забрана за палатки?! |
|
|
|
|
| Автор |
Съобщение |
campingbg Site Admin
Сря Юли 08, 2009 12:06 pm |
|
 |
Да, на Крапец има много къмпингари. Там има един бивш къмпинг, забравих му името, който тъне в разруха. Не мога да разбера защо никой не го е взел да го развие, а само се напъват да строят хотели и коплекси с екзотични имена. Още повече, че инвестициите за един къмпинг са с пъти по-малко.
Относно Кара дере - почти съм убеден, че всички морски общини имат наложени забрани за къмпингуване на нерегламентирани места. Въпросът е до колко се контролира спазването им. |
|
|
|
|
| Автор |
Съобщение |
Гост
Сря Юли 08, 2009 3:50 pm |
|
 |
Здравейте!
Сега се връщам от Езерец, Крапец и Дуранкулак и навсякъде разпъвахме без проблеми, въпреки табелите със забрани за нерегламентирано къмпингуване. Специално но Крапец имаше доста хора, но предполагам, че сега се е поосвободило след концертите и юлската утрин. Минах и през к-г Шабла, но не видях да се строи нещо.
На връщане минах през Кара дере и Иракли, и никой от хората, които бяха там от по-дълго време не беше имал проблеми с разпъването.
Ако някой има инфо за к-г Юг (Кум Кашла), нека пише, че заминавам след седмица.
Поздрави! |
|
|
|
|
| Автор |
Съобщение |
vens
Сря Юли 08, 2009 4:00 pm |
|
 |
Горе нещо не успях да се регна като хората
Исках да помоля и за инфо и за "новият" къмпинг на Силистар. Не съм ходила там от 5-6 години (честно казано ме е страх от това, което ще видя), но наскоро чух, че са направили къмпинг там, и ме интересуват условията.
Поздрави! |
|
|
|
|
| Автор |
Съобщение |
campingbg Site Admin
Сря Юли 08, 2009 4:13 pm |
|
|
|
 |
Страница 1 от 1 |
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|