| Автор |
Съобщение |
otnesen
Съб Юли 25, 2009 1:19 pm |
|
 |
Здравейте.
Дали някой може да ми kaже къде мога да намеря рейки за Hannah.
Имам Hannah Hall ....през юли един напор на вятъра успя да спука една от рейките.Питах в Стената от където я купих,но там предлагат само Ферино.Имам приятели в Прага,но искам да видя дали мога тук да намеря рейка.Предварително благодаря за всяка информация която може да ми бъде от полза. |
|
|
|
|
| Автор |
Съобщение |
albena_ivanova
Сря Юли 29, 2009 9:00 pm |
|
 |
| Здравей.Мисля,че във ф-ма Ташев(в сайта има тяхна реклама) продават рейки като консуматив.Защо не се обадиш и питаш.Знам,че правят доставки и можеш да си пазаруваш онлайн. |
|
|
|
|
| Автор |
Съобщение |
albena_ivanova
Сря Юли 29, 2009 9:21 pm |
|
|
|
| Автор |
Съобщение |
campingbg Site Admin
Сря Юли 29, 2009 10:58 pm |
|
 |
Предполагам, че дори и да не съвпадат като размер с оригиналните ще може да се пригодят.
Като бяхме по Италия преди 2 седмици и ни се извиха рейките на палатките от горещината. На приятелите ни дори им се счупи една, но я срязахме и почти нямаше разлика. |
|
|
|
|
| Автор |
Съобщение |
otnesen
Чет Юли 30, 2009 8:38 pm |
|
 |
| .......ще проверя.....днес бях до Стената,но нямаха почти никакви....ще взема Ферино и ще ги скъся......в края на месеца съм в Гърция и ще пиша как е.....благодаря ..... |
|
|
|
|
| Автор |
Съобщение |
campingbg Site Admin
Пет Юли 31, 2009 7:47 am |
|
 |
Приятно прекарване в Гърция
Може и снимчици да пуснеш после - да обменим опит  |
|
|
|
|
 |
Страница 1 от 1 |
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|