Camping.bg Форуми -> ГЪРЦИЯ -> Анкета за гръцките къмпинги

Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
Иди на страница Предишна  1, 2
Искате ли подробна информация за къмпингите в Гърция?
ДА, защото искам да почивам там това лято / любопитно ми е
100%
 100%  [ 12 ]
НЕ, защото ще почивам в България
0%
 0%  [ 0 ]
НЕ, защото така рекламираме Гърция
0%
 0%  [ 0 ]
Общо гласове : 12
 Мнение  
Автор Съобщение
getsbi

Местожителство: Плевен

Чет Юни 04, 2009 2:49 pm
Отговорете с цитат
Искам да направя едно уточнение.Причината, за която се ходи на къмпинг.Основната най-вероятно е цел почивка. Но, ако тя е активна от към среднощни напивания с много децибели, то Гърция не е мястото.Лично съм виждал как се прави забележка да не се вдига шум, защото се нарушава правото на почивка на останалите къмпингуващи.Преди години на къмпинг Бор до Рилския манастир, който беше любимият ни планински къмпинг, един митничар дойде да си прави рожден ден. До четири сутринта се молехме, няма ли да се напият най-после, за да можем да дремнем. Стигна се до там, че шумът, който вдигаха им се стори слаб и започнаха да се облягат на клаксоните на колите. На сутринта се опитахме да искажем възмущение на собственика, с когото се и познавахме от преди. Той отговори, че не може да ги изгони, защото му направили 300 лева оборот. Поне не ни взе пари за нощувка, защото вика "Вий и без това не сте спали". Върхът беше като видяхме рожденника да пали свещи в църквата на Рилски манастир. Как не падна покрива, не знам.
Сега имам една идея, която може би е за друга тема.Можем да плюем местата в Бг сигурно три години без да се повтаряме, но ако някой посети място у нас, което му е харесало, моля да го отрази, за да може и други да отидат. Специално моите критерии за платен къмпинг са:
1.Сигурност. Оградено. Бариерата не е задължително да е от чисто злато, но като се върнеш от където си ходил, багажа да е непокътнат.
2.Прилични сервизни помещения. Под прилични разбирам да не миришат и да им е правено поне освежаване последните години.
3.Две три люлки за децата-здрави.
4.Някакво заведение, което да не се конкурира по децибели с реактивен самолет.Тоест в единадесет вечерта да мога да легна и заспя, ако искам.
5.Да не обяснявам на пет годишния си син, че този човек е повърнал, защото е болен. Истинската причина няма да може да я разбере.
Мисля, че нито едно не каприз.
От сйта разбрах, че къмпинг Бор май е с нови собственици. Задължително ще го посетя, защото имам много хубави спомени без последните години.Първият ефект за мен от сайта camping.bg
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Мнение  
Автор Съобщение
campingbg
Site Admin

Местожителство: София

Чет Юни 04, 2009 11:13 pm
Отговорете с цитат
getsbi написа:
От сайта разбрах, че къмпинг Бор май е с нови собственици. Задължително ще го посетя, защото имам много хубави спомени, без последните години. Първият ефект за мен от сайта camping.bg

Радвам се, че страницата ти е била полезна Very Happy Това е и целта й. Дано да е полезна и за собствениците на български къмпинги - да ги стимулира да работят за подобряване на условията. Много се двоумих в началото дали да слагам подробна информация за гръцките къмпинги, защото се притеснявах, че по този начин ще ощетя българските. В крайна сметка реших, че ще е полезно за потребителите. А и с няколко приятни изключения никой от собствениците на къмпинги не беше въодушевен и не ми благодари за безплатната реклама, която получава на 7 езика. Трафикът на страницата е средно 75% от България и 25% от чужбина, като външният постепенно се увеличава. Вчера до обяд например посетителите от Полша бяха повече от българските. Остава ми все пак вътрешното удовлетворение, че по този начин помагам на България.
И понеже много се отклоних от темата и дискусията - предлагам наистина мненията за конкретни къмпинги и места за къмпиране да бъдат споделяни в съответните теми.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Мнение  
Автор Съобщение
palatkata

Съб Юни 06, 2009 6:26 pm
Отговорете с цитат
ОК аз само ще си позволя да коментирам снимките пуснати от bekich
Наистина вече се замислям дали да посетя Силистар защото ще бъде нещо като диво къмпиране но с плащане за нощувката Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Мнение  
Автор Съобщение
Pugsli

Чет Юни 11, 2009 3:12 pm
Отговорете с цитат
Мдам... Условията все пак са важни ,като бях по малък (в зората на демокрацията) не ми пукаше от условията на Арапя ,мил съм се със студена вода ,ходил съм в тоалетни взети от хорър филм... Е да ама изведнъж настроиха 5-6 хотела които загрозиха залива ,разгониха хората с каравани от плажа (с безумни цени ,все пак почиваме без почти никакви условия и не на Хавай) Накрая се стигна дотам ,че като решихме да продадем караваната и отидохме на палатка с приятели по миналата година с нас се държаха като мизерници ,а и прахта от новопрокараните пътища до голяма степен ни караше да изглеждаме като такива! За жалост това беше края на 20 години къмпингуване на Арапя...

Опа май праснах егати офтопика... Както и да е просто подкрепям идеята за бойкот на черноморието ни докато няма някаква поне минимална промяна към добро... (Къмпинг Силистар ,на които бях за малко е нещо като диво къмпиране подобно на Иракли но не е на самия плаж :П )

Мнение  
Автор Съобщение
campingbg
Site Admin

Чет Юни 11, 2009 11:28 pm
Отговорете с цитат
Добре дошъл във форума Pugsli Exclamation
Моля, ако искате да продължите дискусията по този въпрос, да пуснете нова тема.
Благодаря ви Very Happy
П.С. Всъщност аз пускам една носталгична тема ТУК
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Мнение  
Автор Съобщение
Гост

Чет Юни 25, 2009 5:33 pm
Отговорете с цитат
Ще може някой да ми помогне! Искам да ходя на къмпинг в Гърция ,някой знае ли пускат ли там с домашни животни?

Мнение  
Автор Съобщение
campingbg
Site Admin

Чет Юни 25, 2009 6:36 pm
Отговорете с цитат
В повечето къмпинги приемат, но за всеки случай пиши мейл на избрания от теб къмпинг, за да си сигурен.
Основно правило обаче е животното да не пречи по никакъв начин на останалите почиващи в къмпинга. А вероятно и няма да е позволено да се разхожда по плажа. Само обръщам внимание Smile

Мнение  
Автор Съобщение
otnesen

Чет Юли 30, 2009 8:43 pm
Отговорете с цитат
на Силистар е гадно...пътя минава точно до поляната и е адски прашно....при това събота и неделя плажа е препълнен ....

Мнение  
Автор Съобщение
otnesen

Чет Юли 30, 2009 8:46 pm
Отговорете с цитат
а относно животните на повечето места в Гърция не пускат домашни гадинки

Мнение  
Автор Съобщение
twoofo
Гост

Сря Авг 12, 2009 9:23 pm
Отговорете с цитат
Здравейте, ще се регистрирам малко по-късно, сега само ще драсна относно въпроса за животните.
Ходила съм в 3 къмпинга в Гърция с кучето си тежка категория - 45кг, доста внушително на вид, до сега не съм срещала отказ за допускане на домашни любимци. Естествено грижа се да не пречи на никой, чистя след нея, тя не е от лаещите, обучена е, когато сме в къмпинга е вързана или под наблюдение. На плажа няма такова нещо като да не те допускат с куче - напротив много му се радват, въпреки че е черно и голямо, не са ни отказали и в нито едно заведение, те и без това са на открито Razz
Просто не се възползвайте кофти от този приятен бонус Rolling Eyes
Е, сигурно някъде има и къмпинг, който не допуска домашни любимци, би ми било интересно да знам кой - може би трябва да отворя тема Wink

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Страница 2 от 2 Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети