Camping.bg Форуми -> ОБЩИ ТЕМИ -> Къде да кампингувам?

Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
 Мнение  Къде да кампингувам?
Автор Съобщение
taran

Пон Май 04, 2009 8:41 am
Отговорете с цитат
Здравейте,
на скоро придобих палатка и сега много ми се ходи на излети, НО имам проблем: нямам си ни най малка идея къде да отида. Може ли да се къмпингува някъде където ти хрумне (стига да е удачно мястото) или трябва да е задължително на къмпинги (места с търговска цел). Ако може да ми предложите подходящи места в южна България, били то язовири или планина. Може и по море ама не ме блазни много много морето.

Arrow
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Мнение  
Автор Съобщение
campingbg
Site Admin

Местожителство: София

Сря Май 06, 2009 8:40 pm
Отговорете с цитат
Здравей,
Честита ти палатка Very Happy По принцип е забранено къмпингуването в природните паркове и защитени зони, а на останалите места - зависи от случая. Въпросът ти за Южна България е прекалено общ - има десетки, дори стотици, хубави и подходчщи за къмпингуване места. Зависи какво търсиш и в кой регион. Хубави язовири са Белмекен, Батак, Широка поляна и Доспат, както и по много реки. Иначе за планина - където ти хареса, но нявсякъде бъди внимателен с огъня и пази чистота Wink
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Страница 1 от 1 Часовете са според зоната GMT + 2 Часа

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети