Little Guy Max - класически стил и много екстри

04.07.2018
Little Guy Max - класически стил и много екстри

Обикновено, караваните тип "сълза" (от английски teardrop) освен стилни не са евтини. Техният компактен дизайн предполага кухнята да e с достъп отвън, нямат мокро помещение и е трудно да се намери модел, в който вътре може спокойно да се стои изправен.

Little Guy Trailers и компанията майка Liberty Outdoors са взели класическия teardrop дизайн и са го доразвили с редица иновативни решения. В модела Little Guy Max, зад извитите линии стои модерна каравана, която е с височина на вътрешното пространство от 2 метра. Тя предлага две спални зони с общ капацитет трима души - един човек на двоен разтегателен диван и двама на спалня.

Little Guy Max се предлага в две цветови интериони гами - светъл клен и тъмен орех. Кухнята е с размери близки до стандартните, като е оборудвана с микровълнова фурна, два газови котлона, хладилник, мивка и шкафове от пода до тавана.

Караваната се предлага стандартно с LED осветление, стерео система и два телевизора - един в спалнята и втори, който се изважда от складовата зона. Вторият телевизор лесно се монтира и отвън за мултимедийни забавления на открито.

Little Guy Max е с цена $33,000, като за още няколко хиляди може да бъде добавен оффроуд пакет.

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник: curbed.com
Снимки: Little Guy Trailers 

препоръчани новини

Къмпинг Градина дава 30% отстъпка за края на лятото

Къмпинг Градина дава 30% отстъпка за края на лятото

Къмпинг Градина анонсира специална оферта за периода от 27.08 до 15.09 - 30% отстъпка от редовната цена на...

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България

Излезе от печат първата по рода си Къмпинг карта на България. В нея ще откриете информация за 28 български...