Opel ще представи новия Vivaro Life на автосалона във Франкфурт

12.09.2017
Opel ще представи новия Vivaro Life на автосалона във Франкфурт

Представен като "мотел на колела", новият Opel Vivaro Life се очаква да бъде показан пред публика за първи път на автосалона IAA от 14 до 24 септември във Франкфурт. Моделът е един от най-гъвкавите от гамата на германския производител.

Новият Vivaro Life не само идва с вградено легло, но и с индивидуално въртящи се седалкия от втория ред. Само за секунди третият ред седалки се трансформира в легло за двама души, което прави ванът особено подходящ за уикенд туризъм, без да се налага да се отсяда в мотел.

Както и почти всички превозни средства от този клас Opel Vivaro Life идва с богат набор от допълнително оборудване за удобоството ви при пътуване и почивка. Струва си да споменем подвижната маса между втория и третия ред седалки, спомагателното отопление за студените месеци, както и USB портове и 220V контакти за захранване на разнообразни устройства и уреди.

Отпред има удобни седалки регулируеми по 6 начина, с подлакътници и лумбална опора за допълнителен комфорт. Уединението ви е гарантирано по всяко време от допълнително тонираните прозорци, а автоматичният климатичен контрол ще поддържа температурата вътре в просторното купе точно такава, каквато вие желаете.

Opel също така добавя 7-инчовата си версия на информационната система IntelliLink, която идва заедно с информация за трафика в реално време и поддръжка на гласов контрол.

Срещу допълнително заплащане клиентите ще могат да поръчат Vivaro Life с опционална кожена тапицерия и Irmscher Style Pack, добавяйки още няколко дизайнерски украшения. Изключителните характеристики на модела включват черни гланцови акценти, приложени върху капачките на страничните огледала, дръжките на вратите и задните врати, плюс двуцветни 17-цолови лети джанти, придаващи допълнителен шик на превозното средство.

Camping.bg

Снимки: Opel

препоръчани новини

Новите модели каравани и кемпери за 2018: Caravelair, KABE и Herocamper

Новите модели каравани и кемпери за 2018: Caravelair, KABE и Herocamper

На туристическото и къмпинг изложение CMT в Щутгарт през януари се представят над 1 000 кемпера и каравани, като...

България е в дъното на Европа по брой нощувки в къмпинги

България е в дъното на Европа по брой нощувки в къмпинги

България се намира в т.нар. "златната среда" - 19-то място от 36 изследвани държави по общ брой на...