Ако 7 от луксозните автомобилни марки правеха кемперванове

01.07.2018
Ако 7 от луксозните автомобилни марки правеха кемперванове

Къмпинг и караванинг бизнесът се развива бързо. Все повече автомобилни производители разработват модели за почивка на открито.

В този ред британският сайт за сравняване на цени CompareTheMarket, цитиран от fakti.bg е направил любопитно предположение за това как биха изглеждали подобни модели на 7 луксозни бранда. Странно е, че сред премиум марките е включена и италианската Alfa Romeo, но пък така е по-интересно. Ето ги и тях:

 

1. Alfa Romeo
Това определено не е първата марка, която бихте свързали с къмпинг. Но не много отдавна не много хора си представяха, че Alfa Romeo ще направят SUV - и ето, че се появи Stelvio. Един бъдещ Alfa Romeo кемперван би имал предница на Giulia/Stelvio.

 

2. Rolls Royce
За класическата и елегантна марка беше дълги години немислимо да има връзка с черни пътища, природа и приключения. Но е време и това да се промени. Rolls-Royce също са на път да пуснат своя първи SUV наречен Cullinan. А защо и да не стигнат по-далеч?

 

3. Tesla
Model X е луксозен електрически SUV със среден размер. С пускането на прототипа на електрически камион американската марка може лесно да навлезе и в къмпинг бизнеса.

 

4. BMW M model
Баварците имат доста спортни модели SUV, така че защо не и кемперван?

 

5. Ferrari
Ferrari и къмпинг? Това е все още фантазия, въпреки че вече сме виждали такива клипове. Първият SUV модел на марката се очаква да излезе на пазара през 2019 или 2020 г. и е очевидно, че Ferrari търсят начини да достигнат до повече нови клиенти. Тогава защо не и лъскаво червен кемперван?

 

6. Cadillac
Говорейки за лукс няма как да подминем американската марка Cadillac. Компанията е основана през 1902 г., така че този кемперван носи и малко класически стил.

 

7. Maybach
И отново, когато говорим за лукс би било трудно да намерим нещо по-луксозно от Maybach. Всъщност, мнозина дори биха казали, че марката е синоним на лукса. 

Веселин Вълев
Camping.bg

Снимки: comparethemarket.com

препоръчани новини

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводителят на България вече е в печат. Той ще съдържа информация за 29 български къмпинга. През...

България има нужда от много нови къмпинги

България има нужда от много нови къмпинги

Къмпинг туризмът е един от най-динамично развиващите се сектори в Европа и света. Официалните статистики на...