Ако 7 от луксозните автомобилни марки правеха кемперванове

01.07.2018
Ако 7 от луксозните автомобилни марки правеха кемперванове

Къмпинг и караванинг бизнесът се развива бързо. Все повече автомобилни производители разработват модели за почивка на открито.

В този ред британският сайт за сравняване на цени CompareTheMarket, цитиран от fakti.bg е направил любопитно предположение за това как биха изглеждали подобни модели на 7 луксозни бранда. Странно е, че сред премиум марките е включена и италианската Alfa Romeo, но пък така е по-интересно. Ето ги и тях:

 

1. Alfa Romeo
Това определено не е първата марка, която бихте свързали с къмпинг. Но не много отдавна не много хора си представяха, че Alfa Romeo ще направят SUV - и ето, че се появи Stelvio. Един бъдещ Alfa Romeo кемперван би имал предница на Giulia/Stelvio.

 

2. Rolls Royce
За класическата и елегантна марка беше дълги години немислимо да има връзка с черни пътища, природа и приключения. Но е време и това да се промени. Rolls-Royce също са на път да пуснат своя първи SUV наречен Cullinan. А защо и да не стигнат по-далеч?

 

3. Tesla
Model X е луксозен електрически SUV със среден размер. С пускането на прототипа на електрически камион американската марка може лесно да навлезе и в къмпинг бизнеса.

 

4. BMW M model
Баварците имат доста спортни модели SUV, така че защо не и кемперван?

 

5. Ferrari
Ferrari и къмпинг? Това е все още фантазия, въпреки че вече сме виждали такива клипове. Първият SUV модел на марката се очаква да излезе на пазара през 2019 или 2020 г. и е очевидно, че Ferrari търсят начини да достигнат до повече нови клиенти. Тогава защо не и лъскаво червен кемперван?

 

6. Cadillac
Говорейки за лукс няма как да подминем американската марка Cadillac. Компанията е основана през 1902 г., така че този кемперван носи и малко класически стил.

 

7. Maybach
И отново, когато говорим за лукс би било трудно да намерим нещо по-луксозно от Maybach. Всъщност, мнозина дори биха казали, че марката е синоним на лукса. 

Веселин Вълев
Camping.bg

Снимки: comparethemarket.com

препоръчани новини

Къмпинг Ботуша край Балчик Ви очаква!

Къмпинг Ботуша край Балчик Ви очаква!

Ботуша е сред новоизградените къмпинги на северното ни Черноморие. Намира се в местност Иканталъка, на 15 мин. с...

Къмпингите стартират сезон 2020. Актуална информация за работата им.

Къмпингите стартират сезон 2020. Актуална информация за работата им.

След изтичане на въведеното извънредно положение къмпингите в България вече могат да приемат гости. По-долу ще...