Всичко за Outdoor & Camping есен 2020 на 13.09

12.09.2020
Всичко за Outdoor & Camping есен 2020 на 13.09

Изложението Outdoor & Camping есен 2020 се провежда на 13 септември неделя в София на паркинга на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе. Негов организатор е Camping.bg. В изложбената зона с площ от 1500 кв.м. ще бъдат представени 25 български изложителя.

Събитието е със свободен вход и е отворено за посетители от 10:00 до 20:00 ч. Очакват се хиляди почитатели на къмпинг туризма, караванинга и любители на спорта и активностите сред природата.

Погрижили сме се и за сигурността на посетителите, като достъпът до изложбената зона ще бъде през три входа и изхода, ще има по-големи отстояния между щандовете и на точки в зоната ще има дезинфектанти.

 

Какво ще видите

Със свои щандове ще бъдат представени най-големите вносители на кемпери и ваканционни превозни средства у нас - Холидей Мобайл, Порше БГ и Димбо. Те ще покажат нови модели кемпери от марките Hymer, Burstner, Volkswagen и Laika. Премиера за България ще направи Volkswagen Grand California, който пристига на изложението директно от завода в Германия.

Димар Рент ще покажат един от своите кемпери, който може да бъде нает с отстъпка на място. Отстъпки при наем ще дават и от Campers.bg. Eldi пък ще имат демонстрационен кемпер, на който ще представят как работят системите за сигурност Pandora.

Автомобилите за туризъм и свободно време ще бъдат от марките Peugeot, Subaru и Isuzu. Френската марка с лъва ще покаже и скутер и велосипеди. На други два щанда Е-Вело и Тори Лайтинг ще покажат велосипеди Bianchi, както и електрическите Apache и Moustache, както и оборудване и аксесоари за тях.

В специалната зелена зона на изложението CampingRocks, Extreme Sport и Shelters България ще изложат палатки и шатри от марките Outwell, Husky, E-Z Up, Coleman и други. Ще има много предложения за къмпинг оборудване - маси и столове, аксесоари и т.н. Със свои щандове ще бъдат представени и култовите бандани Banditto и хамаците Amazonas.

Продуктите за туризъм и оцеляване сред природата ще бъдат на щандовете на OFFroadshop, на Геотрейд Иванов за американската UST Brands, а супер фенерите на Imalent и Acebeam ще са на щанда на Киров Хай-Енд.

ОСС ще покажат решения за топла вода и електричество на отдалечени места. Модерните електрически генератори на Champion ще бъдат представени от SNG Power Solutions.

Представителството на германския производител на техника Karcher ще демонстрират на място как работят някои от продуктите, включително и водоструйки.

Специални гости със свой общ щанд ще бъдат дирекциите на Природни паркове Витоша и Врачански Балкан, които ще разказват за възможностите за туризъм в двете планини. Сред изложителите ще бъде и Българското дружество за защита на птиците - най-голямата екологична организация у нас, които ще предлагат много интересни продукти за птицити и хората.

 

Играта

Camperisimo - компанията за отдаване на кемпери под наем организира игра за всички посетители на изложението Outdoor & Camping есен 2020. Всеки попълнил на място талон ще участва за спечелването на една от 51-те награди - 50 термо чаши и голямата награда: дълъг уикенд с луксозен нов кемпер от марката Weinsberg. Печелившите ще бъдат изтеглени на място в края на изложбения ден.

 

Отстъпките и промоциите

Освен да разглеждат интересни продукти посетителите ще имат и възможност да закупят на място много неща на страхотни цени. Кемперите ще се предлагат с до 20% отстъпка и допълнителни подаръци. Могат да бъдат наети кемпери с намаление до 15%. Палатките, шатрите и къмпинг оборудването ще бъдат с от 10% до 40% по-ниски цени. Автомобилите, скутерите, електрическите тротинетки и велосипедите също ще бъдат на промоционални цени на място. Аксесоарите за туризъм и продуктите за оцеляване ще са с намаление от 10% до 30%. Книгите ще се предлагат с от 20% до 40% остъпка от коричната им цена.

Подробности за промоциите и отстъпките може да видите ТУК

 

Схема на изложбената зона:

Списъкът на изложителите е ТУК

 

Очакваме ви в неделя 13.09 на паркинга на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе в София.

 

Екип на Camping.bg

 

препоръчани новини

Премиерите на Къмпинг и караванинг експо 2021

Премиерите на Къмпинг и караванинг експо 2021

Къмпинг и караванинг експо 2021 - най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и аутдор ще...

Спечелете уикенд с кемпер и още много награди в томболата на Къмпинг и...

Спечелете уикенд с кемпер и още много награди в томболата на Къмпинг и...

Томбола със страхотни награди очаква всеки посетител на изложението Къмпинг и караванинг експо 2021. Голямата награда...