Георги Дадов се сбогува с къмпинг Къпиновски манастир

01.08.2022
Георги Дадов се сбогува с къмпинг Къпиновски манастир

Дългогодишният управител на къмпинг Къпиновски манастир Георги Дадов вече не е част от екипа му. Той бе начело на къмпинга от 2016 г., като с неговото име се асоциира бързото развитие и успехи на къмпинга през последните години. Рекордьор по спечелени призови места в ежегодната класация #BestBGcamp, къмпингът бързо си завоюва статут на предпочитано място сред хора от страната и чужбина, търсещи връзка с природата. Ясната визия и дългосрочна стратегия за развитие, които Георги наложи, утвърдиха Къпиновски манастир като стандарт за печеливш къмпинг модел с международна разпознаваемост.

Бившият вече мениджър на къмпинга сподели пред нашата медия: ”Имах прекрасни моменти в къмпинг Къпиновски, във времето прекарано там научих много, както за себе си така и за индустрията. Вярвам, че си тръгвам в правилният за мен момент и с чувство за изпълнен дълг. Знам, че оставям къмпинга в отлична позиция и със стабилна платформа за бъдещо надграждане. Правилната реализация на проекта се оцени от хиляди хора и най-важното, видях, че носи радост и вдъхновява. А в личен план това е най-голямото признание! Предизвикателството беше огромно, но осъзнавам, че имах възможността и свободата да приложа голяма част от идеите, които имах и натрупаните качества за трансфорамцията на едно уникално кътче, част от нашата прекрасна родина. Къмпингуването ме плени и завинаги спечели специално място в сърцето ми. Оставам отдаден на каузата, под една или друга форма да работя в насока за развитието на къмпинг туризма. Най-ценното, което отнасям със себе си след 6 години и половина в къмпинг Къпиновски са прекрасните контакти, които създадох и времето прекарано сред природата.”

Георги Дадов завършва програма по ”Хотелиерски Мениджмънт” в САЩ и продължава образованието си във Франция. Трудовият му стаж зад граница е над 10 години, като работи на управленско ниво за няколко знакови 5 звездни хотела във Великобритания, САЩ и Кипър. Повече може да видите в интервюто ни с него от края на 2020-та година ТУК.

Екипът на Camping.bg изказва благодарност на Георги за съвместната ни работа през годините и му желае успех в професионалната сфера. Пожелаваме успех и на новия мениджмънт на къмпинг Къпиновски манастир. Вярваме, че ще продължат линията къмпингът да бъде добър пример за всички в бранша. 

 

Camping.bg

Снимка: Георги Дадов - личен архив

 

Следвайте  Camping.bg  в:

    

 

препоръчани новини

Наталия Коваленко, Be Camper Украйна: Очаквам бум на къмпинг туризма след...

Наталия Коваленко, Be Camper Украйна: Очаквам бум на къмпинг туризма след...

Представяме ви още едно интервю от изложението Caravan Salon 2022. Наш събеседник е Наталия Коваленко от...

Франк Хайнрихсен: Venture S e кемперванът на бъдещето

Франк Хайнрихсен: Venture S e кемперванът на бъдещето

Германският премиум производител Hymer участва с много голям щанд на изложението Caravan Salon в Дюселдорф. Събитието...