Глемпинг Алианс в Пловдив е домакин на снимките на хитовия филм "Завръщане 2"

02.07.2021
Глемпинг Алианс в Пловдив е домакин на снимките на хитовия филм "Завръщане 2"

Ники Илиев и компания отново в Пловдив за снимките на Завръщане 2 - избират Глемпинг Алианс като една от локациите

След успехът на Завръщане 1, Ники Илиев и Башар Рахал отново избират Пловдив като основна локация на снимките за продължението на филма. Екипът може да бъде забелязан на различни места в града - Капана, Стария град, тепетата, Епископската базилика, популярни ресторанти и търговски обекти, както и в най-новото място за настаняване в Пловдив - Глемпинг Алианс. Мястото е  добре подбрано, защото част от действието във филма се развива в каравана - със своята високотехнологична къмпинг зона и интересни екстериорни и интериорни елементи, Глемпингът се оказва идеална локация.

Ще се включат и кадри на атрактивните къщи за настаняване и речен вир в Глемпинга, които актьорите намират за доста интересни и не пропускат да споделят в социалните мрежи. Част от сцените са заснети във Вагона Royal Suite, който е обзаведен в стил Луи XIV, предлага модерни технологии за управление на легло, щори, осветление и дори тоалетна. Той е част от Глемпинг зоната, която включва още две къщи - на Баба Яга и на Хобитите. Ако търсите нестандартно настаняване - това е вашето място.

Личи си, че екипът е направил проучването си много добре, тъй като ползват и мотела към Глемпинга, където също са заснети сцени от филма. Различното в този мотел е, че предлага на гостите си Спа център, плаж край изкуствения речен вир и до изкуствен водопад, както и зала за игри и други екстри.

Завръщане 2 отново ще видим самите Ники Илиев и Башар Рахал, както и Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Искра Донова, Диляна Попова, Евелин Костова, Райна Караянева. Ще има включвания и на популярни лица от българския шоубизнес, а забавлението и приятната емоция са гарантирани.

 

Camping.bg

Снимки: Глемпинг Алианс

 

препоръчани новини

Наталия Коваленко, Be Camper Украйна: Очаквам бум на къмпинг туризма след...

Наталия Коваленко, Be Camper Украйна: Очаквам бум на къмпинг туризма след...

Представяме ви още едно интервю от изложението Caravan Salon 2022. Наш събеседник е Наталия Коваленко от...

Франк Хайнрихсен: Venture S e кемперванът на бъдещето

Франк Хайнрихсен: Venture S e кемперванът на бъдещето

Германският премиум производител Hymer участва с много голям щанд на изложението Caravan Salon в Дюселдорф. Събитието...