Годишна класация на къмпингите в България

21.08.2017
Годишна класация на къмпингите в България

Българският къмпинг портал Camping.bg стартира за трета поредна година Класацията на къмпингите в България #BestBGcamp2017. Тази година проучването ще бъде реализирано чрез онлайн анкета от агенция за маркетингови проучвания Market LINKS.

Любителите на почивката под звездите имат възможност да отговорят на 15 въпроса, с които да оценят условията и услугите в къмпингите в България. Въпросите са насочени към удобството на местата за настаняване, към хигиената на санитарните възли, към разнообразието на допълнителните услуги и други. Новото през тази година е допълнителният въпрос за любим къмпинг в чужбина. В класацията са включени 25 български къмпинги на морето и още 24 къмпинги във вътрешността на страната. Естествено, участниците в анкетата могат да добавят липсващи къмпинги, както и зони за диво къмпиране. Анкетата отнема до 10 минути, а трима от участвалите ще спечелят награди от магазин SportDepot на лотариен принцип. 

Целта на Класацията на къмпингите в България е да оцени обхвата, качеството и развитието на услугата "къмпинг настаняване" у нас, да определи профила на потребителите ѝ и кои са най-важните критерии за избор на място за къмпиране. Традиционно ще бъдат наградени къмпингите с най-добри резултати във всяка категория. 

Вярваме, че резултатите ще бъдат интересни и полезни не само на почиващите и на операторите на къмпинги, но и на всички заинтересовани в бранша. Затова ви приветстваме да отделите 10 минути от свободното си време и да участвате в анкетата ни ТУК. А след приключването ѝ, ви каним да се регистрирате в панела на агенция Market LINKS.

Camping.bg 

препоръчани новини

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

Българин конструира прототип на teardrop каравана

Българин конструира прототип на teardrop каравана

Конструирана в България каравана се разхождаше това лято по пътищата на страната ни. Тя е дело на 36-годишния...