Годишна класация на къмпингите в България

21.08.2017
Годишна класация на къмпингите в България

Българският къмпинг портал Camping.bg стартира за трета поредна година Класацията на къмпингите в България #BestBGcamp2017. Тази година проучването ще бъде реализирано чрез онлайн анкета от агенция за маркетингови проучвания Market LINKS.

Любителите на почивката под звездите имат възможност да отговорят на 15 въпроса, с които да оценят условията и услугите в къмпингите в България. Въпросите са насочени към удобството на местата за настаняване, към хигиената на санитарните възли, към разнообразието на допълнителните услуги и други. Новото през тази година е допълнителният въпрос за любим къмпинг в чужбина. В класацията са включени 25 български къмпинги на морето и още 24 къмпинги във вътрешността на страната. Естествено, участниците в анкетата могат да добавят липсващи къмпинги, както и зони за диво къмпиране. Анкетата отнема до 10 минути, а трима от участвалите ще спечелят награди от магазин SportDepot на лотариен принцип. 

Целта на Класацията на къмпингите в България е да оцени обхвата, качеството и развитието на услугата "къмпинг настаняване" у нас, да определи профила на потребителите ѝ и кои са най-важните критерии за избор на място за къмпиране. Традиционно ще бъдат наградени къмпингите с най-добри резултати във всяка категория. 

Вярваме, че резултатите ще бъдат интересни и полезни не само на почиващите и на операторите на къмпинги, но и на всички заинтересовани в бранша. Затова ви приветстваме да отделите 10 минути от свободното си време и да участвате в анкетата ни ТУК. А след приключването ѝ, ви каним да се регистрирате в панела на агенция Market LINKS.

Camping.bg 

препоръчани новини

Термален къмпинг Велинград ще краси корицата на Къмпинг пътеводителя на...

Термален къмпинг Велинград ще краси корицата на Къмпинг пътеводителя на...

Представяме ви корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2023 година. На нея е Термален къмпинг...

Търси се парцел за проектиране на нов къмпинг

Търси се парцел за проектиране на нов къмпинг

Четвъртото издание на конкурса за студентски проекти за изграждане на къмпинг стартира с избор на терен. В...