Голямо намаление на палатки в CampingRocks

28.06.2019
Голямо намаление на палатки в CampingRocks

Големи намаления на над 50 модела палатки предлага магазин CampingRocks в началото на летния сезон. Промоциите обхващат всички категории палатки - от олекотени, двуместни и трекинг, през мултифункционални и семейни, до супер луксозни и надуваеми, при които отстъпката достига до 800 лв.

Промоционалните модели са от марките Outwell, Robens, Trimm, Coleman, Nomad, както и биви сак на американската Outdoor Research.  Цените след намалението започват от 129 лв. и достигат до 2199 лв. за най-луксозните палатки.

В категорията до 300 лв. попадат предимно двуместни и триместни олекотени модели, но за този бюджет може да се сдобиете и с четириместна палатка с голямо преддверие, така че да изкарате дълга и пълноценна почивка със семейството сред природата (Outwell Earth 4 модел 2018). 

Ако сте заделили малко по-висок бюджет за семейна палатка и търсите нещо наистина качествено, грабнете офертата за петместната Outwell Prescot 500, която в момента е на цена 389 лв. Тя разполага с голямо спално помещение с широчина 320 см. и преддверие с размери 210 х 320 см., в което спокойно може да стоите изправени. А най-хубавото на този модел е, че преддверието е с прозорци, към които има вградени завеси.

Любителите на зимното къмпингуване също може да се възползват от летните промоции. Експедиционните модели Escapade и Vision на чешката марка Trimm са с отстъпка от 100 лв.

Ако пък сте се насочили към нещо по-нетрадиционно и искате да бъдете истински глемпингари, разгледайте типи моделите на Robens. При тях отстъпките започват от 100 лв. и достигат до 600 лв.

На промоция ще откриете и още много други решения за подслон на къмпинг като форселти, шатри, тенти и навеси, както и цялостно къмпинг оборудване.

Може да поръчате през онлайн магазина на CampingRocks на адрес https://campingrocks.bg/ или да посетите магазина в гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2Б (на 3 мин. от метростанция Жолио Кюри).

Работно време на магазина: 

Понеделник - Събота: 10:00  - 19:00 ч.
Петък (24.05): 10:00  - 17:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Campingrocks предлага продукти на реномирани и доказани марки за туристическа екипировка и къмпинг. В страницата на Campingrocks може да намерите продукти на американската марка Coleman, датските марки Outwell и EasyCamp, немската марка Robens, австралийската Sea to Summit, норвежката марка Bergans, чешката TRIMM, австрийската Eisbär, както и много други марки за туристическо оборудване.

Camping.bg

препоръчани новини

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...