Голямо намаление на палатки в CampingRocks

28.06.2019
Голямо намаление на палатки в CampingRocks

Големи намаления на над 50 модела палатки предлага магазин CampingRocks в началото на летния сезон. Промоциите обхващат всички категории палатки - от олекотени, двуместни и трекинг, през мултифункционални и семейни, до супер луксозни и надуваеми, при които отстъпката достига до 800 лв.

Промоционалните модели са от марките Outwell, Robens, Trimm, Coleman, Nomad, както и биви сак на американската Outdoor Research.  Цените след намалението започват от 129 лв. и достигат до 2199 лв. за най-луксозните палатки.

В категорията до 300 лв. попадат предимно двуместни и триместни олекотени модели, но за този бюджет може да се сдобиете и с четириместна палатка с голямо преддверие, така че да изкарате дълга и пълноценна почивка със семейството сред природата (Outwell Earth 4 модел 2018). 

Ако сте заделили малко по-висок бюджет за семейна палатка и търсите нещо наистина качествено, грабнете офертата за петместната Outwell Prescot 500, която в момента е на цена 389 лв. Тя разполага с голямо спално помещение с широчина 320 см. и преддверие с размери 210 х 320 см., в което спокойно може да стоите изправени. А най-хубавото на този модел е, че преддверието е с прозорци, към които има вградени завеси.

Любителите на зимното къмпингуване също може да се възползват от летните промоции. Експедиционните модели Escapade и Vision на чешката марка Trimm са с отстъпка от 100 лв.

Ако пък сте се насочили към нещо по-нетрадиционно и искате да бъдете истински глемпингари, разгледайте типи моделите на Robens. При тях отстъпките започват от 100 лв. и достигат до 600 лв.

На промоция ще откриете и още много други решения за подслон на къмпинг като форселти, шатри, тенти и навеси, както и цялостно къмпинг оборудване.

Може да поръчате през онлайн магазина на CampingRocks на адрес https://campingrocks.bg/ или да посетите магазина в гр. София, ул. "Николай Хайтов" 2Б (на 3 мин. от метростанция Жолио Кюри).

Работно време на магазина: 

Понеделник - Събота: 10:00  - 19:00 ч.
Петък (24.05): 10:00  - 17:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Campingrocks предлага продукти на реномирани и доказани марки за туристическа екипировка и къмпинг. В страницата на Campingrocks може да намерите продукти на американската марка Coleman, датските марки Outwell и EasyCamp, немската марка Robens, австралийската Sea to Summit, норвежката марка Bergans, чешката TRIMM, австрийската Eisbär, както и много други марки за туристическо оборудване.

Camping.bg

препоръчани новини

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводителят на България вече е в печат. Той ще съдържа информация за 29 български къмпинга. През...

България има нужда от много нови къмпинги

България има нужда от много нови къмпинги

Къмпинг туризмът е един от най-динамично развиващите се сектори в Европа и света. Официалните статистики на...