Готови за (Adria) Action!

09.11.2018
Готови за (Adria) Action!

Adria Action направи своя дебют през 2005 г. в чест на 40-годишния юбилей на словенския производител. Това е първата каравана, чиито дизайн е дело на жена. За успеха на модела говори факта, че вече повече от 13 години любителите на караванинга я харесват и купуват.

Adria Action е печелила множество награди през годините - за иновативен дизайн, за вътрешно разположение и за оптимално използване на пространството. Със своите овални форми и компактен размер тази каравана веднага привлича погледите. В шоурума, на пътя или в къмпинга, характерният силует я прави уникална и неповторима. Моделите Action не се харесват само заради дизайна им. Малките размери и тегло са също важни причини за добрите й продажби.

Моделът 361 LH с голямата седяща мебел отпред е най-популярен в Холандия. Меките дивани са удобни за сядане и комфортни за нощувка. Панорамният прозорец е част от стандартното оборудване на караваната. Този модел е с максимална маса от 1 100 кг, като срещу допълнително заплащане може да бъде увеличена до 1 300 кг.

След запитвания от клиенти, преди няколко години беше пуснат и моделът 391 PD. Той предлага фиксирано легло в предната част и стилна седяща зона отзад. Караваната е видимо по-дълга от компактната 361 и съответно по-тежка. Максималната й маса е 1 300 кг.

Третият модел от серията е 391 PH. Той се отличава с повдигнато легло в предната зона и голям обем за багаж под него. Това пространство е идеално за монтиране на външен грил. Такъв може да бъде поръчан допълнително.

Adria Action се прави от подобрена удароустойчива полиестерна конструкция. Стандартно се предлага в син цвят със сини ъглови акценти. Може да бъде поръчана и с бял полиестер и различни цветове на ъглите: синьо индиго, шик антрацит и зелено.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник: campingtrend.nl
Снимки: Adria

препоръчани новини

СМТ 2019: най-голямото туристическо изложение в Германия

СМТ 2019: най-голямото туристическо изложение в Германия

CMT е едно от най-големите туристически изложения в Европа. Тази година то ще се проведе от 12 до 20 януари в...

Как според БАН трябва да се нарича къмпингуването извън къмпинги

Как според БАН трябва да се нарича къмпингуването извън къмпинги

Походът на властта срещу дивото къмпингуване в България и особено по морето натовари почивката под звездите извън...