Готови за (Adria) Action!

09.11.2018
Готови за (Adria) Action!

Adria Action направи своя дебют през 2005 г. в чест на 40-годишния юбилей на словенския производител. Това е първата каравана, чиито дизайн е дело на жена. За успеха на модела говори факта, че вече повече от 13 години любителите на караванинга я харесват и купуват.

Adria Action е печелила множество награди през годините - за иновативен дизайн, за вътрешно разположение и за оптимално използване на пространството. Със своите овални форми и компактен размер тази каравана веднага привлича погледите. В шоурума, на пътя или в къмпинга, характерният силует я прави уникална и неповторима. Моделите Action не се харесват само заради дизайна им. Малките размери и тегло са също важни причини за добрите й продажби.

Моделът 361 LH с голямата седяща мебел отпред е най-популярен в Холандия. Меките дивани са удобни за сядане и комфортни за нощувка. Панорамният прозорец е част от стандартното оборудване на караваната. Този модел е с максимална маса от 1 100 кг, като срещу допълнително заплащане може да бъде увеличена до 1 300 кг.

След запитвания от клиенти, преди няколко години беше пуснат и моделът 391 PD. Той предлага фиксирано легло в предната част и стилна седяща зона отзад. Караваната е видимо по-дълга от компактната 361 и съответно по-тежка. Максималната й маса е 1 300 кг.

Третият модел от серията е 391 PH. Той се отличава с повдигнато легло в предната зона и голям обем за багаж под него. Това пространство е идеално за монтиране на външен грил. Такъв може да бъде поръчан допълнително.

Adria Action се прави от подобрена удароустойчива полиестерна конструкция. Стандартно се предлага в син цвят със сини ъглови акценти. Може да бъде поръчана и с бял полиестер и различни цветове на ъглите: синьо индиго, шик антрацит и зелено.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник: campingtrend.nl
Снимки: Adria

препоръчани новини

Близо 10 000 души посетиха Къмпинг и караванинг експо 2019

Близо 10 000 души посетиха Къмпинг и караванинг експо 2019

Второто издание на Къмпинг и караванинг експо отчете над 50% ръст на гостите спрямо 2018 г. То се проведе в...

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Излезе от печат новото издание на Къмпинг карта на България. Тя съдържа информация за 22 избрани български...