Готови за (Adria) Action!

09.11.2018
Готови за (Adria) Action!

Adria Action направи своя дебют през 2005 г. в чест на 40-годишния юбилей на словенския производител. Това е първата каравана, чиито дизайн е дело на жена. За успеха на модела говори факта, че вече повече от 13 години любителите на караванинга я харесват и купуват.

Adria Action е печелила множество награди през годините - за иновативен дизайн, за вътрешно разположение и за оптимално използване на пространството. Със своите овални форми и компактен размер тази каравана веднага привлича погледите. В шоурума, на пътя или в къмпинга, характерният силует я прави уникална и неповторима. Моделите Action не се харесват само заради дизайна им. Малките размери и тегло са също важни причини за добрите й продажби.

Моделът 361 LH с голямата седяща мебел отпред е най-популярен в Холандия. Меките дивани са удобни за сядане и комфортни за нощувка. Панорамният прозорец е част от стандартното оборудване на караваната. Този модел е с максимална маса от 1 100 кг, като срещу допълнително заплащане може да бъде увеличена до 1 300 кг.

След запитвания от клиенти, преди няколко години беше пуснат и моделът 391 PD. Той предлага фиксирано легло в предната част и стилна седяща зона отзад. Караваната е видимо по-дълга от компактната 361 и съответно по-тежка. Максималната й маса е 1 300 кг.

Третият модел от серията е 391 PH. Той се отличава с повдигнато легло в предната зона и голям обем за багаж под него. Това пространство е идеално за монтиране на външен грил. Такъв може да бъде поръчан допълнително.

Adria Action се прави от подобрена удароустойчива полиестерна конструкция. Стандартно се предлага в син цвят със сини ъглови акценти. Може да бъде поръчана и с бял полиестер и различни цветове на ъглите: синьо индиго, шик антрацит и зелено.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник: campingtrend.nl
Снимки: Adria

препоръчани новини

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Carthago е един от малкото производители, който от създаването си до сега е фокусиран само и единствено в...

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

През 2018 г. се наблюдава нарастване на дела на ползвателите на кемпери и каравани в страната. Това показват...