Да монтираш бунгало на камион

15.05.2019
Да монтираш бунгало на камион

BUMO не е най-елегантният кемпер на пазара, но пък определено е един от най-любопитните. Проектиран е и изпълнен от малка семейна компания от Германия.

От една страна малка къща, от друга - кемпер, с необичайната си и яка външност BUMO дава крила на въображението, че се пътува отвъд утъпканите пътеки, през дълбоки гори и високи планини.

Караванната част е изградена от цяла алуминиева рамка с дървена облицовка. Подът и покривът й са изолирани с естествена вълна, докато за стените е използвана вата от дървени стърготини.

На покрива са монтирани соларни панели, а може да бъде оборудван и с тоалетна за компостиране, система за пречистване на дъждовната вода и печка на дърва. Това прави BUMO енергийно независим.

Жилищната зона отвътре също е облицована с борова дървесина, излъчваща уют. Според компанията, борът е бил избран заради свойствата си за намаляване на сърдечния ритъм, има антибактериален ефект и допринася за още по-пълноценна почивка.

Интериорът е компактен, но достатъчно добре обзаведен с всички основни неща. Всекидневната разполага с Г-образен диван и маса за хранене и работа. Има просторна и оборудвана кухня, включително фурна. Спалното помещение и банята са доста стеснени, но достатъчно удобни за ползване. Мебелите са от дъбов масим и допълнително подчертават връзката на BUMO с природата.


 

360-градусова обиколка вътре може да разгледате ТУК
 

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Снимки: BUMO

препоръчани новини

Къмпинг Гардения е на 100% резервиран, разширява се спешно с още 25 места

Къмпинг Гардения е на 100% резервиран, разширява се спешно с още 25 места

Новият къмпинг Гардения се радва на огромен интерес от любителите на къмпинг туризма у нас. Доказателство за това е...

Новият къмпинг Гардения обещава висок клас морска почивка

Новият къмпинг Гардения обещава висок клас морска почивка

Къмпинг Гардения е най-новото попълнение сред морските ни къмпинги. Той е разположен до устието на река Караагач, на...