Джулая с вино и палатка над лозята

27.06.2019
Джулая с вино и палатка над лозята

За поредна година Вила Мелник кани всички романтично настроени къмпингуващи да посрещнат Първия ден на юли над лозята, на палатки и с чаша вино в ръка. Събитието традиционно се провежда на хълма над винарната, откъдето се разкрива невероятна панорамна гледка към планините Беласица, Рупите, Огражден, Пирин и Славянка. 

Програмата ще започне на 30 юни в 17:00 ч., когато любезните домакини от вила Мелник очакват своите гости с палатки. Ще се лее прекрасно вино от винарската изба редом с песните и танците около живия огън. 

Събитието е напълно безплатно. Нужно е единствено да заявите присъствие на телефон  0898 57 81 53 или на office@villamelnik.com. За повече информация следете страницата на събитието във фейсбук. Ако не сте с палатка, а с кемпер или каравана и все пак желаете да се включите, уговорете това допълнително - пред винарната има обширен паркинг, подходящ за престой с кемпери и каравани. 

 

Цветомира Цоцова
Camping.bg

препоръчани новини

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Марката Globe-Traveller е на пазара от 2009 година. За това кратко време тя успя да си изгради име на един от добрите...

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Излезе от печат новото издание на Къмпинг карта на България. Тя съдържа информация за 22 избрани български...