Електрическите тротинетки ZERO са новия хит в придвижването в градска среда

22.07.2019
Електрическите тротинетки ZERO са новия хит в придвижването в градска среда

Електрическите тротинетки са новия хит в придвижването в градска среда по целия свят, не защото са просто мода, а защото имат редица предимства спрямо другите форми на транспорт. Докато в България набират скорост, в Европа и други части на света са масово използвани и част от ежедневието на хората. Какви са техните предимства и ползи? 

 • Те са икономични – изминаваш от 20 до 100 км. с едно зареждане, което ще ти струва не повече от 20 стотинки.
 • Те са практични – компактни са и могат да бъдат винаги с теб. 
 • Лесно и бързо можеш да сгънеш своята тротинетка, да я поставиш в багажника и я използваш всеки път, когато имаш нужда – било в градска среда или по време на твоята почивка. Можеш да вземеш твоята тротинетка почти навсякъде с теб – в магазина, или в заведенията, които харесваш, или в офисите които посещаваш и т.н. 
 • Те са ефективни – спестяват време и усилия за придвижване в градска среда. Ползите в придвижването с тях в градска среда са безспорни – спестяват време, не чакаш в задръствания, не се чудиш къде да паркираш, спестяват средства. 

В световен мащаб има различни фирми, произвеждащи редица марки и модели електрически тротинетки. Всички те, до една или друга степен са носител на изброените по-горе ползи за клиентите, но малка част от фирмите произвеждащи тротинетки предоставят истинска и максимална стойност към своите клиенти, от гледна точка на качество и ключови за клиентите характеристики.

ePoint e ексклузивен представител за България на електрическите тротинетки с марката ZERO. Базираната в Сингапур компания е фокусирана върху производство на висок клас качествени тротинетки. За разлика от масово предлаганите модели, ZERO скутерите се отличават по редица ключови характеристики:

 • Дълъг пробег – от 40 до 110 км;
 • Мощни мотори – от 600W до 2000W;
 • Мощни LI-ion батерии;
 • Предно пружинно/хидравлично и двойно задно хидравлично окачване;
 • Компактни и сгъваеми;
 • Преодоляване на стръмни наклони – над 20°; 
 • Комфортни, здрави и надеждни.

Моделите ZERO 9 или ZERO 10, могат да бъде винаги с теб по време на твоята почивка или туристическа обиколка, да ти помогнат да посетиш и разгледаш повече забележителности, да ти спестят време и усилия.

Моделите от Х серията – ZERO 8X и ZERO 10X се отличават с по-голяма мощност, т. к са оборудвани с два мотора от по 800W (ZERO 8X) или по 1000W (ZERO 10X). Изключително подходящи за преодоляване на по-екстремни терени и изкачвания, както и за Off-road изживявания (ZERO 10X).

Научете повече на www.e-point.bg 

 

препоръчани новини

Българите избират България за къмпинг това лято

Българите избират България за къмпинг това лято

Българите ще изберат да останат в България за къмпинг почивката си през това лято. Това показва проучването на...

Новият къмпинг АйлякЪ - бленувана свобода през сезон 2020

Новият къмпинг АйлякЪ - бленувана свобода през сезон 2020

„Щастието се крие в малките, но истинските неща“ – с тези думи ни посреща най-новият къмпинг на...