Започна работата по новия Къмпинг пътеводител на България за 2022 г.

Camping.bg започна подготовката за издаване на пътеводителя за следващата година. Единственото в България годишно издание за къмпинг туризъм ще следва стъпи на основата на предшествениците си от 2020 и 2021 г. В него ще има предложения за маршрути със забележителности в страната, които са обвързани с участващите къмпинги.

„Къмпинг пътеводителят на България“ за 2022 г. ще бъде под формата на книжка от 32 страници с формат В5 (16,5 х 24 см). Планираният хартиен тираж е минимум 12 000 бр. Новото издание ще бъде на шест езика – триезично книжно тяло на български, немски и английски, както и електронни версии на френски, румънски и полски език, с които ще достигне до още повече европейски туристи.

Пътеводителят цели да популяризира българските къмпинги в страната и чужбина. Както и досега, ще се разпространява безплатно на туристически изложения в Европа, на рецепциите участващите къмпинги, в търговските и магазинните мрежи на търговци, по време на събития и т.н.

Съдържанието на пътеводителя ще обхваща полезна информация за България, карета с информация за къмпингите и карта с отбелязани маршрути и обектите по тях. Маршрутите ще следват участващите къмпинги и ще включват забележителности и атракции в непосредствена близост до тях.

Пътеводителят ни за 2021 г. е съставен от 7 маршрута: Северозападна България, Дунав, Югозападна България, Родопи, Подбалкан, Района на Велико Търново и Черноморието.

За включване на обекти в новия Къмпинг пътеводителят на България за 2022 г. се свържете с екипа на Camping.bg

Изданието за 2021 г. може да разгледате тук: http://guide21.camping.bg/