Започна работата по новия Къмпинг пътеводител на България за 2022 г.

30.10.2021
Започна работата по новия Къмпинг пътеводител на България за 2022 г.

Camping.bg започна подготовката за издаване на пътеводителя за следващата година. Единственото в България годишно издание за къмпинг туризъм ще следва стъпи на основата на предшествениците си от 2020 и 2021 г. В него ще има предложения за маршрути със забележителности в страната, които са обвързани с участващите къмпинги.

„Къмпинг пътеводителят на България“ за 2022 г. ще бъде под формата на книжка от 32 страници с формат В5 (16,5 х 24 см). Планираният хартиен тираж е минимум 12 000 бр. Новото издание ще бъде на шест езика – триезично книжно тяло на български, немски и английски, както и електронни версии на френски, румънски и полски език, с които ще достигне до още повече европейски туристи.

Пътеводителят цели да популяризира българските къмпинги в страната и чужбина. Както и досега, ще се разпространява безплатно на туристически изложения в Европа, на рецепциите участващите къмпинги, в търговските и магазинните мрежи на търговци, по време на събития и т.н.

Съдържанието на пътеводителя ще обхваща полезна информация за България, карета с информация за къмпингите и карта с отбелязани маршрути и обектите по тях. Маршрутите ще следват участващите къмпинги и ще включват забележителности и атракции в непосредствена близост до тях.

Пътеводителят ни за 2021 г. е съставен от 7 маршрута: Северозападна България, Дунав, Югозападна България, Родопи, Подбалкан, Района на Велико Търново и Черноморието.

За включване на обекти в новия Къмпинг пътеводителят на България за 2022 г. се свържете с екипа на Camping.bg

Изданието за 2021 г. може да разгледате тук: http://guide21.camping.bg/

 

препоръчани новини

Наталия Коваленко, Be Camper Украйна: Очаквам бум на къмпинг туризма след...

Наталия Коваленко, Be Camper Украйна: Очаквам бум на къмпинг туризма след...

Представяме ви още едно интервю от изложението Caravan Salon 2022. Наш събеседник е Наталия Коваленко от...

Франк Хайнрихсен: Venture S e кемперванът на бъдещето

Франк Хайнрихсен: Venture S e кемперванът на бъдещето

Германският премиум производител Hymer участва с много голям щанд на изложението Caravan Salon в Дюселдорф. Събитието...