Зимни намаления в CampingRocks.bg

04.02.2016
Зимни намаления в CampingRocks.bg

Коледа отмина отдавна, зимният сезон вече е почти на половина и е време за нова порция намаления. Най-големите отстъпки са ни в кърпа вързани в CampingRocks.bg. Цените там са намалени за над 500 продукта за къмпинг, планинарство, ски и различни дейности на открито, а максималната отстъпка, която може да намерите е 40%.

В разгара на зимния сезон CampingRocks.bg предлага намаления за ски екипи на марките Trimm и Bergans of Norway. Ски панталоните и ски якетата на двете марки са с отстъпки между 30% и 40%, а ски раниците – с над 25%.  Любителите на планината могат да намерят пухени якета с до 30 % и пухени елеци с 25% отстъпка, разнообразие от непромокаеми и ветроустойчиви дрехи за планина, както и туристически обувки на марката Dachstein на повече от добри цени.

Ако вече сте на вълна обновление на къмпинг оборудването си, имайте предвид, че в момента най-добрите оферти са за продукти на марките Outwell. Палатки, самонадуваеми постелки, спални чували, къмпинг мебели, кухненско оборудване – всичко на едно място с намаление до 35%.

Всички оферти може да разгледате в онлайн магазина на CampingRocks.bg или на адрес ул. Николай Хайтов 2Б в София.

препоръчани новини

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводителят на България вече е в печат. Той ще съдържа информация за 29 български къмпинга. През...

България има нужда от много нови къмпинги

България има нужда от много нови къмпинги

Къмпинг туризмът е един от най-динамично развиващите се сектори в Европа и света. Официалните статистики на...