Иновативният Bürstner Lyseo Gallery ще влезе в производство през 2022 г.

20.06.2021
Иновативният Bürstner Lyseo Gallery ще влезе в производство през 2022 г.

Bürstner показаха нова концепция кемпер от типа "travel small, live large"

Дългият 6,89 м Lyseo Gallery не е първия кемпер с отваряем покрив, но със сигурност се откроява от останалите. От Bürstner посочват, че този модел предлага пространство като алковен кемпер, но същевременно визуално и аеродинамичните му характеристики са като на полуинтегриран. 

Кемперът ще се предлага от 2022 г. в шоурума на КЕМПЕР ЦЕНТЪР HYMER BULGARIA

Покривът на Gallery се повдига по много интересен начин. С натискането на бутон вграденият въздушен компресор запълва вертикалните стенни камери, издигайки покрива. Необходими са само около 90 секунди, за да бъде напълно отворен. След това специален сензор постоянно следи въздушното налягане, като автоматично включва компресора и запълва стените, ако спадне под зададеното ниво. От Bürstner обещават, че това е почти безшумна процедура.

Стените са подсилени, за да се предотвратят повреди и течове, а също така твърди, че е подредил камерите по такъв начин, че да се избегне внезапно падане на покрива поради загуба на налягане.

Bürstner посочва като предимство на модела топлоизолацията, която предлагат надуваемите страници на покрива, за по-комфортна вътрешна среда. От там подчертават, че покривът има и ултравиолетова защита и, разбира се, водоустойчивост.

Освен рекламираните предимства на самите стени, по-големият дизайн на покрива на кемпера се издига право нагоре, за разлика от повечето подбни решения на пазара. Това увеличава вътрешния обем и осигурява височина на второто ниво от 110 см.

Bürstner добавя към цялостния уют на горната спалня с помощна маса / работна станция, седалка и станция за зареждане на устройства. Вместо обичайната стълба има вградено компактно стълбище с интегрирани в него шкафове, като с този дизайн пространството се използва максимално.

Уютният домашен дизайн на Bürstner продължава и в останалата част от интериора, където дизайнерите на компанията са работили усилено, за да създадат истинска "дом далеч от дома" естетика. Припомняйки собствената си концепция Harmony 3 от 2018 г., Bürstner безпроблемно съчетава модерни заоблени мебели и приспособления с класическо жилищно оборудване като стенни лампи и високо извита кухненска батерия. Кухнята включва също голяма мивка с вградена решетка за сушене, индуктивни и газови котлони, вграден аспиратор, кафеварка, електрически чекмеджета и дълъг и удобен плот.

Lyseo Gallery разполага също с голяма баня в задната част  и просторна всекидневна отпред.

За момента Lyseo Gallery е все още изложбен модел, но от Bürstner планират да го пуснат в производство през 2022 година.

 

За контакт с официалния представител на Bürstner за България:


КЕМПЕР ЦЕНТЪР HYMER BULGARIA
гр. София, ул. Самоковско шосе 97
info@holiday-mobile.com
тел. 0888 804 477
www.holiday-mobile.com

Работно време:
Понеделник - Петък: 09:00 ч. - 18:00 ч.
Събота: 09:00 ч. - 15:00 ч.
Неделя: Почивен ден

 

препоръчани новини

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див е едно необичайно място на родното Черноморие. Както подсказва името му, той е на легендарния див...

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Camping.bg ви кани на първия по рода си в България практически семинар "Конверсия на ван в кемпер"!...