Каравана Adora 673 PK с две входни врати от Adria

16.09.2018
Каравана Adora 673 PK с две входни врати от Adria

Словенският производител на кемпери и каравани Adria представи моделите си за 2019 година. Отличаващата се с големия си панорамен прозорец отпред, линията каравани Adora предлага 16 модификации - в зависимост от дължината и вътрешното разпределение. Те са с капацитет от 4 до 7 души и с дължина на жилищната площ вътре от 4,67 м до 7,47 м.

Една от тях обаче прави особено впечатление. Това е моделът Adora 673 PK, който разполага с две входни врати и е особено подходяща за семейства с деца или две отделни семейства. Външните габарити на караваната са 8,82 м дължина (вкл. с теглича) и 2,45 м ширина, а тези на използваемата жилищна площ са 6,69 м на 2,31 м. Тя е с максимално допустима маса 2 000 кг, от които 272 кг полезен товар.

Това, с което Adria Adora 673 PK обаче привлича внимание е вътрешното разпределение и достъпа до него. То е разделено на три зони - две спални помещения и една всекидневна с кухня. В предната част има удобна спалня за двама души, а отзад е детската стая с двуетажно легло, която можете да приюти до четири деца. И за комфорта на всички, всяка от зоните има собствен вход и изход.

   

В средата на каравана е всекидневната част с диван с маса, отделни баня и тоалетна и голяма кухня с хладилник 140 литра, печка и фурна. Диванът се превръща в отделно легло за двама възрастни.

Клиентите могат да избират и измежду четири цветови варианта на дамаските - Santiago, Cross grey, Leather fumo и Andes.

Веселин Вълев
Camping.bg

Снимки: Adria

препоръчани новини

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Излезе от печат новото издание на Къмпинг карта на България. Тя съдържа информация за 22 избрани български...

Точно 2 месеца до Къмпинг и караванинг експо 2019

Точно 2 месеца до Къмпинг и караванинг експо 2019

Подготовката на второто издание на Къмпинг и караванинг експо тече с пълна сила! То ще се проведе за поредна година...