Каравана Adora 673 PK с две входни врати от Adria

16.09.2018
Каравана Adora 673 PK с две входни врати от Adria

Словенският производител на кемпери и каравани Adria представи моделите си за 2019 година. Отличаващата се с големия си панорамен прозорец отпред, линията каравани Adora предлага 16 модификации - в зависимост от дължината и вътрешното разпределение. Те са с капацитет от 4 до 7 души и с дължина на жилищната площ вътре от 4,67 м до 7,47 м.

Една от тях обаче прави особено впечатление. Това е моделът Adora 673 PK, който разполага с две входни врати и е особено подходяща за семейства с деца или две отделни семейства. Външните габарити на караваната са 8,82 м дължина (вкл. с теглича) и 2,45 м ширина, а тези на използваемата жилищна площ са 6,69 м на 2,31 м. Тя е с максимално допустима маса 2 000 кг, от които 272 кг полезен товар.

Това, с което Adria Adora 673 PK обаче привлича внимание е вътрешното разпределение и достъпа до него. То е разделено на три зони - две спални помещения и една всекидневна с кухня. В предната част има удобна спалня за двама души, а отзад е детската стая с двуетажно легло, която можете да приюти до четири деца. И за комфорта на всички, всяка от зоните има собствен вход и изход.

   

В средата на каравана е всекидневната част с диван с маса, отделни баня и тоалетна и голяма кухня с хладилник 140 литра, печка и фурна. Диванът се превръща в отделно легло за двама възрастни.

Клиентите могат да избират и измежду четири цветови варианта на дамаските - Santiago, Cross grey, Leather fumo и Andes.

Веселин Вълев
Camping.bg

Снимки: Adria

препоръчани новини

Camping.bg на обиколка из къмпингите в страната

Camping.bg на обиколка из къмпингите в страната

Стартира обиколката на Camping.bg на къмпингите в страната. Тя се случва за трета поредна година и е част от...

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Марката Globe-Traveller е на пазара от 2009 година. За това кратко време тя успя да си изгради име на един от добрите...