Караван, отвори се!

06.12.2016
Караван, отвори се!

Представяме ви една иновативна каравана, която е имала късмета успешно да извърви целия път за своята реализация - от концепция, през прототип и производство до продукт на пазара. Това е френската Beauer 3X caravan.

Концепцията й е проста, но за сметка на това гениална - три подвижни части, които влизат една в друга.

Благодарение на това Beauer 3X caravan в рамките на 20 секунди увеличава 3 пъти обема, съответно площта си - от 4 до 12 кв.м. Това става посредством електрически механизъм, който може да видите как работи във видеото.

Концептуалният модел се ражда през 2009 г. подчинен на идеята за малка разтегателна каравана, която да има всички удобства, като своите големи събратя, а също така да е лека и лесно да се разгъва и прибира.

Beauer 3X caravan се предлага с няколко цветови решения на интериора. Кухнята е оборудвана със 130-литров хладилник, газови котлони и печка, мивка. В банята има душ, касетъчна тоалетна и мивка.

Спалнята разполага със стандартно 140х190 см легло, а диванът в дневната се превръща във второ голямо легло.

Караваната е с цена 20 850 € без ДДС и се произвежда и предлага засега само във Франция. Предвид големия интерес към нея в интернет производителят обещава скоро да разшири дистрибуцията й и отвъд Атлантика.

Снимки: www.beauer.fr

Camping.bg

препоръчани новини

Къмпинг пътеводител на България номиниран в Годишните награди в туризма 2020

Къмпинг пътеводител на България номиниран в Годишните награди в туризма 2020

Единственото в България издание посветено на къмпинг туризма е сред номинираните в конкурса Годишни награди в туризма...

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...