Кемпер среща Димитровград 2019

21.03.2019
Кемпер среща Димитровград 2019

За четвърта поредна година в гр. Димитровград ще се проведе традиционна среща на кемперистите в България - "Димитровград 2019". Всяка пролет в градския парк Марица се събират над 100 екипажа с кемпери и каравани, за да посрещнат заедно новия сезон, да обсъдят маршрути и да си пожелаят незабравими и безаварийни летни пътешествия. Срещата се организира от местни мъже - почитатели на кемпер туризма.

С любезното съдействие на община Димитровград те за четири години превърнаха своя град в желана и любима кемпер дестинация. Градът на мечтите посреща своите гости-кемперисти с целия си чар и гостоприемство, а те пък го даряват с нова слава, превръщайки го в Българската столица на кемперизма.

През тази година срещата ще се проведе от 29.03 до 31.03. под мотото „Да седнем на една маса“. Идеята е всички участници заедно да направят най-дългата „софра“ от любители на природата и пътешествията. 

Организаторите са помислили за всеки детайл от събитието. В събота, 30 март, от 10.30 ч. до 12.30 ч. е ангажиран аниматор за най-малките гости. Целта е не друга, а родителите им да получат два безценни часа свободно време, в които да се разходят на спокойствие из най-големия "открит МОЛ" - една от основните забележителности на града. Димитровградският пазар е най-големият открит пазар не само в България, но и на Балканите. Приблизителната му площ е 75 декара. Там може да намерите абсолютно всичко - от плодове и зеленчуци до автомобили.

Точната локация на сбирката е парк „Марица”, Димитровград, GPS: 42.065210, 25.595100, а входът в парка е с координати  42.065016, 25.583014. Повече информация за организацията на събитието може да намерите на страницата му във фейсбук.

Всички ползватели на кемпери и каравани в България са поканени.

 

Camping.bg

 

 

 

 

препоръчани новини

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...