Къмпингите остават отворени, имат специални празнични предложения

01.12.2020
Къмпингите остават отворени, имат специални празнични предложения

Целогодишно отворените къмпинги ще продължат да работят и по време на влезлия в сила от петък вечер нов локдаун.

Заповедта на министъра на здравеопазването, с която се въвеждат строги мерки не засяга работата на къмпингите. Къмпинг туризмът доказано е една от активностите от социалния живот с минимални рискове за заразяване с коронавирус. Не са за пренебрегване и ползите от това да се прекарва повече време на открито в природата и да се радваме на есените и зимни слъчеви лъчи.

На този фон ви представяме няколко възможности за сигурна и приятна почивка на къмпинг през студената част от годината:
 

Термален къмпинг Велинград приема без почивен ден гости. На тяхно разположение са открити топли минерални басейни, модерен закрит СПА център, стилна туристическа кухня с трапезария, зала за игри и разбира се прекрасния планински въздух на Родопите.

Къмпингът провежда в момента игра с награда безплатна нощувка за двама в периода 20-24 и 27-30 декември 2020 г. Повече информация за това как да участвате в играта ще научите във Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/CampingVelingrad/

Първият СПА къмпинг на Балканите предлага и специални коледни пакети за периода от 24 до 28 декември. Те са два вида - за 3 нощувки на цена 207 лв. и за 4 нощувки на цена 246 лв.
 

Новоизграденият къмпинг Алба промени работното си време и вече е отворен целогодишно. Специалното предложение от "къмпингът на розите" е за весело и безопасно празнуване на Коледа и Нова година с ползване на изолирани беседки. Предложението включва една оборудвана с барбекю, мивка и електричество беседка към 6 къмпинг места. Към това са включени и още куп изненади от домакините, сред които - безплатен вход за Музей на етеричните масла, бутилка гюлова ракия и натурална козметика за всяка дама. Повече информация тук: www.alba.camping.bg


 

Съвсем близо до София, къмпинг Верила очаква своите гости за празниците. Къмпингът разполага с голямо помещение с камина за студените вечери. В района има безброй ресторанти и минерални басейни. Чувствайте се поканени в гр. Сапарева баня.

 

Camping.bg

 

препоръчани новини

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще се проведе от 14 до 16 май в София

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще се проведе от 14 до 16 май в София

Най-голямото и важно събитие в къмпинг, караванинг и аутдор сектора през тази година ще се проведе в рамките на...

За първи път в България: Megamobil!

За първи път в България: Megamobil!

Словенската марка кемпери Megamobil идва за първи път и у нас в България със съдействието на Megamobil Bulgaria!...