Къмпингите остават отворени, имат специални празнични предложения

01.12.2020
Къмпингите остават отворени, имат специални празнични предложения

Целогодишно отворените къмпинги ще продължат да работят и по време на влезлия в сила от петък вечер нов локдаун.

Заповедта на министъра на здравеопазването, с която се въвеждат строги мерки не засяга работата на къмпингите. Къмпинг туризмът доказано е една от активностите от социалния живот с минимални рискове за заразяване с коронавирус. Не са за пренебрегване и ползите от това да се прекарва повече време на открито в природата и да се радваме на есените и зимни слъчеви лъчи.

На този фон ви представяме няколко възможности за сигурна и приятна почивка на къмпинг през студената част от годината:
 

Термален къмпинг Велинград приема без почивен ден гости. На тяхно разположение са открити топли минерални басейни, модерен закрит СПА център, стилна туристическа кухня с трапезария, зала за игри и разбира се прекрасния планински въздух на Родопите.

Къмпингът провежда в момента игра с награда безплатна нощувка за двама в периода 20-24 и 27-30 декември 2020 г. Повече информация за това как да участвате в играта ще научите във Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/CampingVelingrad/

Първият СПА къмпинг на Балканите предлага и специални коледни пакети за периода от 24 до 28 декември. Те са два вида - за 3 нощувки на цена 207 лв. и за 4 нощувки на цена 246 лв.
 

Новоизграденият къмпинг Алба промени работното си време и вече е отворен целогодишно. Специалното предложение от "къмпингът на розите" е за весело и безопасно празнуване на Коледа и Нова година с ползване на изолирани беседки. Предложението включва една оборудвана с барбекю, мивка и електричество беседка към 6 къмпинг места. Към това са включени и още куп изненади от домакините, сред които - безплатен вход за Музей на етеричните масла, бутилка гюлова ракия и натурална козметика за всяка дама. Повече информация тук: www.alba.camping.bg


 

Съвсем близо до София, къмпинг Верила очаква своите гости за празниците. Къмпингът разполага с голямо помещение с камина за студените вечери. В района има безброй ресторанти и минерални басейни. Чувствайте се поканени в гр. Сапарева баня.

 

Camping.bg

 

препоръчани новини

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...