Къмпинг Ботуша край Балчик Ви очаква!

26.05.2020
Къмпинг Ботуша край Балчик Ви очаква!

Ботуша е сред новоизградените къмпинги на северното ни Черноморие. Намира се в местност Иканталъка, на 15 мин. с автомобил северно от Балчик. Отвори врати през лятото на 2018 г. и оттогава набира популярност предимно сред чуждестранните пътешественици на колела, които оценяват високо удобствата и новата му материална база. 

Днес Ботуша се обръща със специална покана към българските туристи, които търсят сезонно или краткосрочно място за къмпингуване с палатка, кемпер или каравана на морето при добро съотношение цена/качество на настаняването. 

Къмпингът предлага общо 45 сепарирани места за настаняване, отделени с растителност. Всички са с еднакъв размер и са подходящи както за палатки, така и за кемпери и каравани. До всяко място има удобни колонки за ток и вода, а част от местата са с изглед към морето. Гостите, които искат да наемат сезонно място за каравана, могат да се възползват и от присъединяване към тръба за мръсен канал. 

Въпреки, че се намира в сърцето на курорта, Ботуша предлага уединение, тишина и спокойствие, а също така – свобода и безопасност за децата. За тяхното удобство и забавление е изградена детска площадка с батут и съоръжения за игра.

Санитарните възли са от контейнерен тип, с денонощна топла вода и добре поддържана хигиена. Тук се намира и зоната за миене на съдове и туристическата кухня, оборудвана със скара за общо ползване и перална машина.  За удобството на гостите, които искат да останат свързани, има безплатен безжичен интернет. 

Къмпингът не предлага заведение за хранене и магазин, но такива може да откриете в обектите в непосредствена близост.

Цените за настаняване в к-г Ботуша за 2020 г. са както следва:

  • 30 лв./ден до 3 дни
  • 25 лв./ден над 3 дни
  • 500 лв./месец
  • 1400 лв./сезон

Те включват ток, вода и ползване на всички удобства на място.


За контакти и резервации:
+359 886 677 000
ani_mes_ood@abv.bg
www.botusha.camping.bg

препоръчани новини

Премиерите на Къмпинг и караванинг експо 2021

Премиерите на Къмпинг и караванинг експо 2021

Къмпинг и караванинг експо 2021 - най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и аутдор ще...

Спечелете уикенд с кемпер и още много награди в томболата на Къмпинг и...

Спечелете уикенд с кемпер и още много награди в томболата на Къмпинг и...

Томбола със страхотни награди очаква всеки посетител на изложението Къмпинг и караванинг експо 2021. Голямата награда...