Къмпинг Верила

Държава: България

Точен адрес: гр. Сапарева баня

GPS координати: Ширина: 42.2915 - Дължина: 23.251

Площ (кв.м.): 9000

Брой къмпинг места (палатки): 20

Брой къмпинг места (каравани): 25

Брой бунгала/вили: 11

Брой легла: 45

Начини на плащане: Няма информация

Телефон: +359 888 843 759; +359 896 688 444

Webpage: http://camping-verila.com/

Къмпинг Верила се намира в гр. Сапарева баня, в подножието на планината Рила. Той е предпочитан от много туристи и почиващи поради непосредствената си близост до СПА центъра и минералните басейни на града и като отличен изходен пункт за преходи и туристически забележителности в района.

Къмпингът предлага всички необходими условия за изкарването на спокойна почивка сред природата с палатка, каравана или на бунгало. Площите за настаняване на кемпери, каравани и палатки са затревени, несепарирани и с електрозахранване. Тук може да избирате между място под естествената сянка на дърветата или с директен изглед към звездите. 

Общият санитарен възел е построен преди няколко години. В него са предвидени всички удобства, включително перална машина.  

Верила разполага с 11 бунгала с общо 45 легла. Къщите са със съвременно обзавеждане и се предлагат в различни конфигурации спрямо нуждите на клиента - двустайно бунгало за 4-членно семейство, стая с две единични легла или стая със спалня. Всяко бунгало има собствен санитарен възел и веранда с маса и столове и изглед към планината. Бунгалата разполагат с телевизор, безплатен Wi-Fi и отопление през зимния сезон.

Комплексът има обширни зелени площи и равни, подредени алеи с много цветя. Любителите на активната почивка могат да разчитат на волейболно игрище и мини футболно игрище, а за радостта на най-малките е предвидена детска площадка. Това е мястото, на което може без притеснение да оставите децата си да тичат на воля и да опознават света. 

За дните на лошо време може да ползвате закрита туристическа кухня. Тя разполага с маси, столове, хладилници и подвижни барбекюта. Ако желаете да организирате своето празненство тук, ще бъдете настанени в закрита зала с барбекю и камина или на уединено място в къмпинга на открито, организирано специално за вашата компания.

В случай, че решите да отпочинете от ангажиментите с готвенето, може да се насладите на вкусната кухня, предлагана от механата на къмпинга и сред зеленината на лятната градина.

Къмпинг Верила е чудесен изходен пункт за много туристически забележителности в района като Седемте рилски езера и курорта Паничище, Овчарченския водопад и еко-пътека Горица, най-горещият гейзер в Европа, намиращ се в центъра на Сапарева баня, крепостта Цари мали град и много други. Минералните басейни и СПА центърът се намират на 200 м.

Удобства:

 • Безплатен Wi-Fi  
 • Перална машина 
 • Хладилник
 • Детска площадка
 • Спортно игрище
 • Ресторант
 • Кафене/бар
 • Барбекю за свободно ползване
 • Паркинг
 • Допускат се домашни любимци

времето в къмпинга

weather icon

маршрут до къмпинга

други къмпинги в района

 • Кемперстоп Врана

  Кемперстоп Врана

  София

  Къмпинг Мечит

  Къмпинг Мечит

  с. Говедарци

  Къмпинг Боровец

  Къмпинг Боровец

  Боровец

  Къмпинг Бор

  Къмпинг Бор

  Рилски манастир

  Къмпинг Иструм Парк

  Къмпинг Иструм Парк

  Язовир Искър

Виж всички къмпинг зони