Къмпинг зона Мечи чал

Къмпинги
|
Рейтинг: 0 от 5

Държава: България

Точен адрес: връх Мечи Чал 1830м /над Чепеларе и Пампорово/

Работно време: XII-IV, VI-X

GPS координати: Ширина: 41.6931 - Дължина: 24.6675

Площ (кв.м.): 4000

Брой къмпинг места (палатки): 16

Брой къмпинг места (каравани): 8

Брой бунгала/вили: 1

Брой легла: 22

Работно време: XII-IV, VI-X

Спите на каравана на 2000 м., карате първи по пистата със ски или сноуборд!

Kъмпинг зона Мечи Чал се намира до вила Мечи Чал над ски пистите на Чепеларе и Пампорово. Разположен на връх Мечи Чал на 1830м височина дава възможност за спускане със ски и сноуборд първи по пистите зимата или с байк през лятото.

Зоната е обособена около Вила Мечи Чал на 4000 кв. метра площ. Лятото се ползва за палатки, кемпери и каравани. Зимата се ползва само за каравани на сезонен принцип, като може караваната да се позиционира в периода ноември-май. Има възможност за захранване с ток и вода. Разполага с мъжка и женска тоалетна и споделена баня за ползване. Организирана логистика за газ, провизии и друго необходимо по време на престоя, чрез АТВ и ратрак.

За втора поредна година приемаме сезонно каравани за зимния ски сезон. Важно е качването и позиционирането на караваните да стане до края на месец Ноември, преди да е паднал снега. Достъпа до зоната става посредством асфалтов път до връх Мечи Чал, който минава през Пампорово и е проходим до началото на зимния сезон.

На разположение на гостите са ски гардероб, ски сервиз, ски училище, рестаронт, кухня за готвене, сауна, интернет и всички удобства на вила Мечи Чал. Зимно време достъпа до зоната с каравани става с четириседалков лифт.

Сезонността е силно изразена. Предлагаме зимен облик Декември-Април и летен облик Юни-Октомври. Есента и пролетта, заради специфичната локация и достъпността - зоната и вилата не работят.

Зимата посрещаме авантюристично настроени караванаджии, които са готови да докарат и оставят при нас своите мобилни къщички, които да посетят няколко пъти зимния сезон. 

Важно!!! Ако сте научили за къмпинг зона Мечи чал през Camping.bg, използвайте код #NaSkisCamping.bg при настаняване във вилата, в къмпинга или просто за хапване в ресторанта. Имате шанс да спечелите чисто нови ски или сноуборд. Потърсете в ресторанта на вилата урната, в която да пуснете кода, заедно с името си и информация за контакт.

времето в къмпинга

weather icon

маршрут до къмпинга

други къмпинги в района

  • Еко-къмпинг Доспат

    Еко-къмпинг Доспат

    яз. Доспат

Виж всички къмпинг зони