Къмпинг пътеводителят на България 2022 вече е онлайн

26.04.2022
Къмпинг пътеводителят на България 2022 вече е онлайн

След премиерата на хартиения Къмпинг пътеводител на Camping & Caravaning Expo преди дни, ред е и на неговата дигитална версия. Тя е интерактивна - с вградени линкове и мултимедия и достъпна за свободно разглеждане онлайн.

Къмпинг пътеводителят на България за 2022 г. ще ви отведе в 7 района на страната ни, разкриващи разнообразието на българските къмпинги, заедно със забележителности и туристически атракции в тяхна близост. Те са представени на 44 страници с подробна информация за дължината на всеки маршрут, услугите и удобствата, които предлага всеки от 39-те участващи къмпинга, цени и предложения за допълнителни занимания в района. Пътеводителят е вашият незаменим водач при пътешествие на колела в България.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Къмпинг пътеводителят на България се разпространява безплатно от Camping.bg като триезично хартиено копие в 12 000 тираж и интерактивна електронна версия.
  
За по-добро потребителско изживяване на интерактивната версия на мобилни устройства препоръчваме да инсталирате мобилното приложение ISSUU (Android / iOS).
   
Хартиено копие на Пътеводителя може да намерите на рецепциите на всички участващи къмпинги и в търговската мрежа на включените в него магазини за спорт, туристическа и къмпинг екипировка, дилъри и сервизи за кемпери и каравани.

Camping.bg

 

 

 

Следвайте  Camping.bg  в:

 

 

    

 

препоръчани новини

Къмпинг Terme di Hissar отваря на 16 юни

Къмпинг Terme di Hissar отваря на 16 юни

Дългоочаквана новина - един от най-атрактивните нови къмпинги официално отваря врати. Terme di Hissar е новото...

Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning...

Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning...

Германската премиум лукс марка кемпери MORELO за втора поредна година ще бъдат представени...