Къмпинг пътеводителят на България 2022 вече е онлайн

26.04.2022
Къмпинг пътеводителят на България 2022 вече е онлайн

След премиерата на хартиения Къмпинг пътеводител на Camping & Caravaning Expo преди дни, ред е и на неговата дигитална версия. Тя е интерактивна - с вградени линкове и мултимедия и достъпна за свободно разглеждане онлайн.

Къмпинг пътеводителят на България за 2022 г. ще ви отведе в 7 района на страната ни, разкриващи разнообразието на българските къмпинги, заедно със забележителности и туристически атракции в тяхна близост. Те са представени на 44 страници с подробна информация за дължината на всеки маршрут, услугите и удобствата, които предлага всеки от 39-те участващи къмпинга, цени и предложения за допълнителни занимания в района. Пътеводителят е вашият незаменим водач при пътешествие на колела в България.


 

 

Къмпинг пътеводителят на България се разпространява безплатно от Camping.bg като триезично хартиено копие в 12 000 тираж и интерактивна електронна версия.
  
За по-добро потребителско изживяване на интерактивната версия на мобилни устройства препоръчваме да инсталирате мобилното приложение ISSUU (Android / iOS).
   
Хартиено копие на Пътеводителя може да намерите на рецепциите на всички участващи къмпинги и в търговската мрежа на включените в него магазини за спорт, туристическа и къмпинг екипировка, дилъри и сервизи за кемпери и каравани.

Camping.bgСледвайте  Camping.bg  в:

    

 

препоръчани новини

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див е едно необичайно място на родното Черноморие. Както подсказва името му, той е на легендарния див...

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Camping.bg ви кани на първия по рода си в България практически семинар "Конверсия на ван в кемпер"!...