Къмпинг тур: за хора със свободен дух

06.08.2015
Къмпинг тур: за хора със свободен дух

Great Wall, Петрол и Леденика тръгват на Къмпинг тур: за хора със свободен дух

Ако сте сред хората, които намират удовлетворение, почивайки сред природата и за които е важно да бъдат по-близо до нея. Ако откривате щастието в това да заспивате под звездите и да се будите с първите слънчеви лъчи. Ако къмпингът е вашата идея за почивка, заповядайте на Къмпинг тур: за хора със свободен дух.

„Къмпинг тур: за хора със свободен дух“ е съвместна кампания на Great Wall, Петрол и Леденика, които се обединят в грижата си за неуморните къмпингари.

От 10 до 14 август Къмпинг тура ще обиколи емблематични къмпинги по българското Черноморие.

  • 10 и 14 август – к-г Южен бряг 
  • 11 август – к-г Арапя
  • 12 август – к-г Юг
  • 13 август – к-г Китен 

Там, на плажа, екипите на Great Wall, Петрол и Леденика ще изненадат всички гости с тематични събития. Очаква ви купон с много студена бира, игри и атрактивни награди.

Но приключенията за запалени къмпингари не спират до тук. Посетете официалната страница на Great Wall България, влезте в специално създаденото приложение и се включете във фотоконкурса „Най-запаленият къмпингар“ като споделите снимка от събитието или друга тематична снимка и може да сте щастливецът, който ще спечели уникален къмпинг пакет, който включва:

  • Автомобил Great Wall – пикап Steed 5 или SUV H6 за седем дни;
  • Гориво от Петрол на стойност 250 лв.;
  • Както и пълно къмпинг оборудване – палатка, спални чували, хладилна чанта, барбекю сет;
  • И за да е още по-забавно – 18 литра бира Леденика!

Снимките трябва да отразяват момент, емоция, характерен пейзаж от къмпингуването.

Очакваме ви на плажа и страницата на Great Wall!

 

За Great Wall:

В началото на 2012 г. Литекс Моторс откри официално завода си за производство на българските автомобили с марката Great Wall. Съоръжението на компанията, което е разположено край Ловеч, е единствено в България и е едно от най-модерните в Европа. Предприятието официално започна производството на автомобилите Great Wall, предназначени за пазара в страната и цяла Европа.

За Петрол:

Създадена преди повече от 80 години, "Петрол" АД е лидер в дистрибуцията на горива в България. Днес компанията е сред първите частни компании в България по приходи от продажби; сред най-големите частни инвеститори в страната; сред дружествата с най-голяма капитализация на Българската фондова борса; сред най-големите частни данъкоплатци; сред десетте най-големи работодатели в страната. "Петрол" АД е сред най-големите български публични компании по пазарна капитализация. С повече от 330 бензиностанции под марката "Петрол", равномерно разпределени в цялата страна, компанията има най-добре развитата мрежа за дистрибуция на горива в страната.

За Леденика:

Пивоварна „Леденика“ е с дългогодишни традиции и участия в национални и международни изложения и панаири, на които е печелила много награди и медали. Отличното качество на Леденика, произведена в една от малкото останали 100% български пивоварни, се дължи на уникалната хармония от ароматен немски хмел, специално подбрани сортове малц и кристално чиста изворна вода.
 

За повече информация:

https://www.facebook.com/GreatWallBulgaria

http://greatwall.bg/

http://www.petrol.bg/

http://ledenika.bg/

препоръчани новини

Георги Дадов - управител на къмпинг Къпиновски манастир: Къмпингите продават...

Георги Дадов - управител на къмпинг Къпиновски манастир: Къмпингите продават...

Къмпинг Къпиновски манастир вече години наред печели доверието на мнозина любители на къмпинг туризма и привлича...

Ултрамодерен глемпинг с къмпинг и СПА зона в Пловдив вече приема гости

Ултрамодерен глемпинг с къмпинг и СПА зона в Пловдив вече приема гости

Високотехнологичен комплекс със зона за кемпери, каравани и палатки, тематични глемпинг къщички, мотел и СПА...