Къмпинг тур: за хора със свободен дух

19.08.2015
Къмпинг тур: за хора със свободен дух

Great Wall, Петрол и Леденика на Къмпинг тур: за хора със свободен дух

От 10 до 14 август Great Wall, Петрол и Леденика организираха къмпинг тур за всички неуморни къмпингари, който обиколи емблематични къмпинги по българското Черноморие. Гостите на к-г Южен бряг, к-г Арапя, к-г Юг и к-г Китен се забавляваха с тематични събития, посветени и търсещи хората със свободен дух.

Беше купон с много студена бира, приятни летни емоции, игри и атрактивни награди.

Мнозина плажуващи премериха сили в бира понг турнира, бирения спринт и дърпането на въже, докато малчуганите скачаха с чували, смяха се и се наслаждаваха на подаръците си – страхотни фризбита.

И когато охладената бирата в басейна свърши, ледът намери ново „приложение“ благодарение на най-малките – игрите. Те се смяха и забавляваха от сърце с ледените кубчета.

Въпреки края на къмпинг тура, фотоконкурсът „Най-запаленият къмпингар“ продължава. Имате още съвсем малко време да се включите като споделите снимка от някое от събитията или просто тематичен кадър на незабравим момент от своята ваканция в специално създаденото приложение на официалната страница на Great Wall България във Facebook.

Снимката, събрала най-много харесвания, ще спечели автомобил Great Wall, готов за къмпингуване. Колата ще бъде предоставена на печелившия участник за период от една седмица с пълен резервоар и пълно къмпинг оборудване за двама – палатка, спални чували, хладилна чанта, барбекю сет, осигурени от Петрол и Great Wall. А за да е още по-забавно и 18 литра бира Леденика.

препоръчани новини

Георги Дадов - управител на къмпинг Къпиновски манастир: Къмпингите продават...

Георги Дадов - управител на къмпинг Къпиновски манастир: Къмпингите продават...

Къмпинг Къпиновски манастир вече години наред печели доверието на мнозина любители на къмпинг туризма и привлича...

Ултрамодерен глемпинг с къмпинг и СПА зона в Пловдив вече приема гости

Ултрамодерен глемпинг с къмпинг и СПА зона в Пловдив вече приема гости

Високотехнологичен комплекс със зона за кемпери, каравани и палатки, тематични глемпинг къщички, мотел и СПА...