Къмпинг Градина

Къмпинги
|
Рейтинг: 4 от 5

Държава: България

Точен адрес: местност Аклади Чеири, гр. Черноморец, Община Созопол

Работно време: 15 май - 15 септември

GPS координати: 42.42, 27.6455

Площ (кв.м.): 63000

Брой къмпинг места за палатки: 78

Брой къмпинг места за кемпери и каравани: 140

Работно време: 15 май - 15 септември

Начини на плащане: В брой, Maestro, MasterCard, Visa, по банков път

Телефон: За резервации: +359 888 77 33 44; Рецепция: +359 889 099 224

Webpage: http://www.campinggradina.com/

Къмпинг Градина е един от най-старите и известни къмпинги по българското Черноморие. Това е мястото, където вече четири поколения къмпингари изкарват цяло лято откъснати от градските стрес и ежедневие - в хармония с морето и природата и гледка към вълните и остров Св. Иван.

„Градина“ се намира в залива между градчетата Черноморец и Созопол, по-близо до Черноморец. Достъпът до него е от първокласния път Созопол - Приморско. 

Къмпингът е разположен на площ от 63 дка, с прилежаща плажна ивица от 60 дка и разполага с 168 места за настаняване на каравани, 21 за кемпери и 87 места за палатки. Разделен е условно на 4 зони, обособени в три линии спрямо брега на морето. Схема на къмпинг местата може да разгледате тук. Всички места са парцелирани и номерирани, като размерът им е 80 кв.м. Всяко от тях е електрифицирано (до 2,20 kW) и водоснабдено.

Тоалетните помещения в къмпинг „Градина“ са разположени така, че да са на максимално разстояние 50 м. от всяка къмпинг единица. Те са обновени и в тях се поддържа добра хигиена по няколко пъти на ден. Всеки гост разполага с ключ от баните и тоалетните, като по този начин се гарантира поддържането на чистотата им и използването им само от гости на къмпинга. Зоните за миене на съдове са на открито и са разположени през около 50 м. по дължина на алеите.

Къмпинг „Градина“ е един от най-слънчевите и пясъчни къмпинги по българското Черноморие. Въпреки това много от гостите могат да намерят удобни места за палатките си под естествената сянка на тополите, а най-запалените караванаджии – да резервират място на първа линия, където има изградени веранди от естествени материали за пълна романтика с изглед към морето.

В къмпинга има няколко заведения за хранене, плажни барове, магазин за хранителни стоки, снек бар, баничарница и кафене. На плажа са обособени игрища за плажен волейбол.

За спокойствието на гостите е осигурена денонощна охрана от общинската полиция, а алеите са осветени. Съществува режим на достъп, като влизането с автомобили е забранено през нощните часове – между 22:00 ч. и 08:00 ч.

Къмпинг „Градина“ се намира в близост до много забележителности по южното ни Черноморие – Старият град на Созопол, резерватът Ропотамо, Замъкът в Равадиново, ранновизантийката крепост Акра на полуостров Св.Никола при гр. Черноморец и тракийското светилище Беглик Таш при Приморско.

Актуални цени за сезон 2019 г.:

Линия Цени
/ цял сезон /
Цени
/ 2 месеца /
Цени
/ 1 месец /
1 ден
I 4500 лв. х х х
II 3300 лв. х х х
III   х 1000 лв. 40 лв.
Палатки х х 1000 лв. 30 лв.

 

 

 • Домашни любимци на територията на къмпинга се допускат, след заплащане на такса в размер на 7 лв./ на ден.
 • Позиционирането на каравана или кемпер за резервации за цял сезон или престой над 60 дни е безплатно, а при по-кратък престой се заплаща 30 лв.
 • Репатриране на територията на къмпинга на превозно средство, каравана или кемпер се заплаща 30 лв.
 • Максималният брой лица настанени в един парцел е до 4 /четири/ възрастни. За допълнителен човек се заплаща 10 лв./ на ден, за деца до 12 г. е безплатно.
 • Къмпингуващият има право на безплатен достъп за 1 бр. МПС, за което получава пропуск на рецепция, за второ МПС трябва да се заплати 15 лв./ на ден.
 • Срещу всяка получена карта за достъп в къмпинга, къмпингуващият заплаща депозит от 5 лв.
 • Срещу всеки получен чип за WC къмпингуващият заплаща депозит от 5 лв.
 • При желание къмпингуващият да използва допълнителна мощност за своя парцел се заплаща 3 лв. на ден.

 

Ако желаете да резервирате, кликнете тук.

За повече информация за цени, условия за настаняване и резервации, се свържете с къмпинг "Градина" ТУК.

други къмпинги в района

 • Къмпинг Кипариси

  Къмпинг Кипариси

  плаж Вромос, Черноморец

  Къмпинг Поляна Кемп Вромос

  Къмпинг Поляна Кемп Вромос

  Плаж Вромос, гр. Черноморец

  Еко къмпинг Черноморец

  Еко къмпинг Черноморец

  гр. Черноморец

  Къмпинг АйлякЪ

  Къмпинг АйлякЪ

  гр. Черноморец, Бургас

  Къмпинг Офшор кемп

  Къмпинг Офшор кемп

  плаж Градина, гр. Созопол

  Къмпинг Златна рибка

  Къмпинг Златна рибка

  гр. Созопол

Виж всички къмпинг зони