Легендарните термо бутилки Stanley са вече в България

05.07.2021
Легендарните термо бутилки Stanley са вече в България

Stanley - термо бутилка с несломим характер от 1913 г.

Американската марка Stanley има повече от 100 години история. През 1913 година изобретателят Уилям Стенли-младши патентова термо бутилка, която променя начина за съхранение на топли и студени напитки. Той изобретява двустенната вакуума изолация, като запълва пространството между външната и вътрешната стена на бутилката с въглищен прах, като по този начин намалява значително проводимостта и конвекцията на топлинна енергия.

През 1915 година бутилката Stanley влиза в масово производство и става неотменна част от работата, пътуванията, пикниците и приключенията на милиони американци, а през 1942 година, термо бутилката Stanley става и неразделна част от оборудването и на американските пилоти, През 70-те години Stanley вече е със статус на емблематична марка и се превръща в най-популярната вакуумна бутилка в историята, като за това си постижение през 1995 година следва признание и за самия създател - Уилям Стенли-младши, който е приет в Залата на славата на изобретателите.

Стремежът към съвършенство е в ДНК-то на компанията. За това Stanley не спират с иновациите и до днес. През 2008 година дългогодишната технология със запълването на бутилките с  въглищен прах е заменена от изцяло вакуумна изолация, като по този начин бутилката е значително олекотена. От 2019 година е патентована и технологията Quad-Vac - с четири-степенна защита - доказано най-добрата технология за изолация в света, създадена до момента.


 

ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ: Спазвайки неотменно своето мото „Създадени за цял живот“, от 1913 година насам Stanley е символ за солидни и качествени продукти с доживотна гаранция при производствени дефекти. Ако продукт, който сте закупили от Stanley по някаква причина не отговаря на легендарната си репутация, това веднага ще бъде поправено. Вашият продукт ще бъде заменен. Толкова е просто.

От юни 2021 година търговската компания GTH International стартира вноса и дистрибуцията на Stanley и на българския пазар. Иновативните продукти от сериите Classic, Go, Master и Adventure ще зарадват почитателите на природосъобразния начин на живот в България.

Легендарната класическа термо бутилка, чашите за път, бутилките за вода, кутиите за храна и хладилните чанти с марка Stanley ще може да откриете в най-реномираните магазини за спортна и планинска екипировка в България.

 

Съдържание от GTH International

Camping.bg

 

препоръчани новини

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див е едно необичайно място на родното Черноморие. Както подсказва името му, той е на легендарния див...

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Camping.bg ви кани на първия по рода си в България практически семинар "Конверсия на ван в кемпер"!...