Наближава краят на фотоконкурса „На къмпинг в България“

17.09.2016
Наближава краят на фотоконкурса „На къмпинг в България“

По-малко от две седмици остават до крайния срок за участие във фотоконкурса „На къмпинг в България“. В него до момента са включени 57 фотографии от българските къмпинги, свободни къмпинг зони и събития, за които се организират палаткови лагери. 

До тук се оказва, че едно от най-предпочитаните места за изкарване на романтична, сплотена или весела и задружна почивка сред природата е Еко-къмпинг Батак. Точно след него се нареждат и другите два родопски язовира – Беглика и Широка поляна, на които има обособени места за разполагане на палатки. Впечатление правят и снимките, които разкриват красотата на бивак „Бяла река“ край Карлово, а екипът ни бе приятно изненадан да открие едно по-различно събитие на палатки – от Националния Ауди събор край с. Калояново.

В оставащите точно 13 дни до крайния срок за участие във фотоконкурса очакваме да получим още повече къмпинг преживявания в снимки и истории. Ето как може да участвате:

  • Изберете до 6 снимки, които отразяват почивката ви на къмпинг в България. 
  • Снимките трябва да са от обособени места за къмпингуване - къмпинги, бивак зони или къмпинг зони, изградени за събитие.
  • Напишете кратко описание или разказ за преживяванията ви. 
  • Изпратете снимките си на konkurs@camping.bg или ги споделете на фейсбук страницата ни.
  • Краен срок за участие – 29 септември 2016 г., 23:59 ч.

Всеки участник ще се бори за награда в три категории:

  • "Награда на публиката", определена въз основа на сбора споделяния и харесвания на снимките на даден участник във фейсбук.
  • "Най-вдъхновяваща история на къмпинг" – ще бъде определена от тричленно жури 
  • "Най-впечатляваща снимка" – ще бъде определена от тричленно жури 

В двете категории, оценявани от журито, ще бъде разглеждан комплекса от снимки и описание, създаващ най-привлекателна история за почивка на къмпинг и пораждащ най-силно желание да се посети описаното място.

А наградите са:

Те са осигурени от нашите партньори верига магазини SportDepot, с чиято подкрепа се организира Годишната класация на къмпингите в България #BestBGcamp2016

Не пропускайте да разгледате снимките и да харесате вашите фаворити на фейсбук страницата ни тук, а също и да гласувате в анкетата на Класацията #BestBGcamp2016.

* С изпращането на материалите авторите на снимките и текстовете декларират, че носят всички права върху тях и се съгласяват те да бъдат разпространявани чрез Camping.bg. На всяка публикация ще бъде отбелязано кой е авторът ѝ и за кое място се отнася. Във фотоконкурса имат право да участват само лица над 18 г.

 

препоръчани новини

Георги Дадов - управител на къмпинг Къпиновски манастир: Къмпингите продават...

Георги Дадов - управител на къмпинг Къпиновски манастир: Къмпингите продават...

Къмпинг Къпиновски манастир вече години наред печели доверието на мнозина любители на къмпинг туризма и привлича...

Ултрамодерен глемпинг с къмпинг и СПА зона в Пловдив вече приема гости

Ултрамодерен глемпинг с къмпинг и СПА зона в Пловдив вече приема гости

Високотехнологичен комплекс със зона за кемпери, каравани и палатки, тематични глемпинг къщички, мотел и СПА...