Наградените в първи кръг от играта ни с печати в Къмпинг пътеводителя за 2021 г.

04.06.2021
Наградените в първи кръг от играта ни с печати в Къмпинг пътеводителя за 2021 г.

Съберете 3 печата от 3 различни къмпинга от пътеводителя за 2021 г. и спечелете един от 5-те уикенда с кемпер, нощувки в къмпинги и много предметни награди.

Camping.bg съвместно с Camperisimo и партньори организира игра за къмпинг феновете. Всеки посетил 3 от общо 34-те къмпинга включени в Къмпинг пътеводителя на България за 2021 г. има право да участва за една от петте големи награди "Уикенд с кемпер" и още много други - нощувки в къмпинги, предметни награди и т.н.

Играта се провежда от 01.04 до 31.10 и има общо 5 периода и съответно 5 тегления на печеливши. Периодите са: април-май; юни; юли; август; септември-октомври. Всеки може да участва неограничен брой пъти във всички периоди.

Наградите за първия период от играта - април-май бяха публично теглени в един от кемперите на Camperisimo. Ето и кои са печелившите:
 

1. Уикенд с кемпер - голямата награда е осигурена от CamperisimoВеселина Джумбева

 

2. Две нощувки за два кемпера в Glamping Alliance, гр. Пловдив, всеки от тях с: индивидуална WC + 1 автоматично измивание на WC касета + 1 СПА код + 1 код за игрална зала + басейн-река-водопад: Антония Комитова

 

3. Уикенд за двама в къмпинг Оазис, гр. СливенЦветелина Георгиева

 

4. Нощувка в къмпинг АлбаАнелия Ракова

 

5. Нощувка за двама в къмпинг Кромидово, с. Кромидово (двама души с палатка, каравана или кемпер, в стая, типи палатка или каравана на къмпинга): Румен Близнаков

 

6. Нощувка в Термален къмпинг Велинград (важи от понеделник до четвъртък за семейство - 2 възрастни и 2 деца): Марина Николова

 

7. LED Фенер Spright - осигурен от UST BrandsНейчо Тодоров
 

 

8. Мека хладилна чанта Outwell Cormorant - от CampingRocks.bgИванка Синикчийска

 

9. Термос PRIMUS Vacuum Bottle 0.5L​ - от верига магазини Sport DepotСтанислав Цветанов
 

 

10. Oтстъпка до 20% от Кемпер център Hymer Bulgaria (по избор от всички предлагани продукти и услуги): Татяна Анчева


 

Посещавайте къмпинги, събирайте печати и изпращайте талоните си на посочения на тях мейл адрес. Печелившите във втория кръг на играта ще бъдат изтеглени в началото на месец юли.

Талонът за участие в играта ще откриете в книжния Къмпинг пътеводител на България за 2021 г. или да го свалите от ТУК и принтирате.

 

 

Къмпинг пътеводителят на България за 2021 г. се разпространява безплатно по българските къмпинги, магазини за туристическа и къмпинг екипировка, туристически центрове и атракции.

Електронни интерактивни версии на 6 езика може да откриете тук: www.guide21.camping.bg

 

 

Очакваме талоните ви за следващите кръгове от играта.

 

Camping.bg

 

препоръчани новини

Вижте кои са любимите български къмпинги за 2022 г.

Вижте кои са любимите български къмпинги за 2022 г.

След оспорвани битки и рекорден брой гласували в BestBGcamp2022: Шкорпиловци и Къпиновски манастир са любими къмпинги...

Наредбата за свободно къмпингуване е оттеглена

Наредбата за свободно къмпингуване е оттеглена

Дирекцията за нацинален строителен контрол (ДНСК) официално потвърди, че проектът на т.нар. Наредба за диво или...