Над 75% от изложбените площи на Camping & Caravaning Expo 2024 са вече запазени

Само месец след старта на кампанията за привличане на изложители за Camping & Caravaning Expo 2024 над 3/4 от всички изложбени площи са вече заети.

Сред запазилите си място на изложението до сега са представители на марките кемпери Hymer, Morelo, Carthago, Volkswagen, Knaus, Laika, RollerTeam, Etrusco, Mobilvetta и др. Тревните зони за разполагане на палатки са почти напълно заети, както и местата за малки щандове.

"Отдаваме този огромен интерес от страна на бизнеса към събитието на факта, че вече натрупахме рутина и изминалите вече шест издания бяха успешни. Много от любителите на къмпинг туризма, караманинга и приключенията сред природата са посещавали Camping & Caravaning Expo. Също и новата ни локация София Ленд предоставя много повече възможности изложението да се превърне вече във фестивал. Освен, че ще бъде вече на много по-голяма площ, Експото ще предлага на посетителите и обособена зона за хранене, детски кът, както и 600-метрова алея за тест драйв на велосипеди и тротинетки.", казва Веселин Вълев - основател на Camping.BG и организатор на Camping & Caravaning Expo.  

Camping & Caravaning Expo 2024 ще се проведе от 12 до 14 април в София Ленд.

Фейсбук събитието е тук: https://www.facebook.com/events/918868359816111/

 

Camping.bg

Снимка: Веселин Вълев / Camping.bg

 

Следвайте  Camping.bg  в: