Назад към класиката с дървената каравана Homegrown Timberline

03.12.2017
Назад към класиката с дървената каравана Homegrown Timberline

Timberline е името на впечатляващия нов модел каравана на американците от Homegrown Trailers. Тя се предлага в няколко дизайна и интериорни модификации. Базовата версия е с цена от $ 37 000, докато по-високата започва от $ 41 500. Но нека да видим какво се предлага за тези пари.

Дължината на Timberline е 7 метра, заедно с теглича. Вътрешното пространство е с размери 5,74 м на 2,26 м, при височина в порадъка от 1,88 до 2,11 м. Сухото й тегло е от 1880 кг до 1970 кг, в зависимост от нивото на оборудване. Това, според Homegrown Trailers е една от най-леките каравани от този клас, но все пак на страницата си са публикували списък с препоръчителните модели превозни средства, с които да се дърпа Timberline. И те са все мощни, от рода на Audi Q5/Q7, BMW X5/X6, Jeep Grand Cherokee, Mercedes-Benz GL350/450/550, VW Touareg, Volvo XC90 и още редица други марки и модели за американския пазар.

Timberline върви със следното оборудване: комфортен и просторен интериор, вградени естествени и нетоксични материали, външна изолация от вълна, 600-800 W соларни панели и акумулатори с голям капацитет (за по-високата версия), до 5 спящи места, вътрешна баня с топла вода, голяма и оборудвана кухня, енергийноефективно осветление и уреди, тоалетна с компост, множество контакти и USB, пневматични спирачки и други. Допълнително може да се поръча отопление и климатик.

  

Може да видите кратко видео от интериора на караваната тук:

Camping.bg

Снимки: Homegrown Trailers

препоръчани новини

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Carthago е един от малкото производители, който от създаването си до сега е фокусиран само и единствено в...

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

През 2018 г. се наблюдава нарастване на дела на ползвателите на кемпери и каравани в страната. Това показват...