Най-изгодната марка кемпери в Европа вече в България - Ahorn.bg

Една от най-достъпните европейски марки кемпери е вече официално представена в България. CampMoment Bulgaria е дилър на германските кемпери Ahorn.

Нови кемпери на атрактивни цени

Като официален дилър на Кемпери Ahorn в България, CampMoment Bulgaria представят абсолютно всички нови модели на немската марка Ahorn на атрактивно ниски цени. 

Благодарение на партньорството с Кемпери Ахорн, сдобиването с нов кемпер в България е вече по-достъпна мечта от когато и да е било!

Разнообразие от вътрешни разпределения, спални места и размери

Имате нужда от кемпер с единични легла, които се обединяват и сформират едно общо легло или по-скоро желаете кралско легло с пространство от двете страни и падащо легло отпред в дневната? Това не е проблем за моделите на Ahorn!

Новите модели на Ahorn за 2024 предлагат изключителна гъвкавост с широк спектър от вътрешни разпределения, спални места и размери!

Предимствата на кемпер шаси Renault 

Благодарение на дългогодишното си партньорство, Ahorn залага на най-новите разработки с шаси на Renault с нови, по-мощни и по-икономични двигатели, модерен и здрав външен дизайн, модернизирано и разширено оборудване на кабината и повече място за съхранение.

С обща консумация от 7,3 l/100 km и само 191 g на изминат километър CO2 емисии, Ahorn предлага икономично и екологично решение за всички кемпер ентусиасти.

Още от предимствата на Ахорн с кемпер шаси на Renault включват: Висококачествено вътрешно оборудване, Асистент за поддържане на лентата, Асистент за сляпа зона, AdBlue ЕКО система, Мултимедийна система, Икономичен дизелов двигател с двойно турбо технология, както и висока радиаторна решетка с хромирани елементи. Вижте още характеристики и предимства на кемпери с шаси на Renault.

История и традиции в Европа

Инженерът и инвеститор Ханс-Йоахим Райхман основава фирмата в общината Ахорн през 1991 г.

Нашата страст към пътуванията и кемперите датира от 1991 година, когато за първи път започваме да работим като семеен бизнес с продажбата на кемпери. Ние сме сред най-бързо развиващите се и най-големите компании за кемпери и караванинг в Германия.

Награди като Focus Wachstumschampion, Großer Preis des Mittelstandes, Goldene Reisemobil или Reisemobil des Jahres потвърждават нашето разбиране за бизнеса, както и нашите визии за бъдещето.”

Александър Райхман
Председател на управителния съвет на Ahorn Camp GmbH

Свържете се с Ahorn в България

Като официален представител на Кемпери Ahorn в България, CampMoment Bulgaria намира за своите клиенти идеалните решения за техните индивидуални нужди.

Консултирайте се напълно безплатно с консултант на Ahorn.bg и получете оферта за идеалния за Вас кемпер.

Ел.поща: info@ahorn.bg
Телефон: +359 89 552 4009

 

 


Платена публикация.
Всички материали са предоставени от CampMoment Bulgaria

 

Следвайте  Camping.bg  в: