Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Volkswagen Лекотоварни автомобили представя световната премиера на своя концептуален модел California CONCEPT на изложението Caravan Salon в Дюселдорф. Camping.bg имаше представител на най-значимото събитие в света за караванинг индустрията.

California 7 CONCEPT е пораснал – увеличението на размерите в дължина и ширина предлага по-обширно вътрешно пространство, както и по-високи нива на комфорт, безопасност, практичност и гъвкава функционалност. Базовата версия с две странични плъзгащи се врати е с нова 3-зонова архитектура с кухня, която може да се използва и извън автомобила, осигурявайки на потребителите усещане за повече жизнено пространство.

Концептуалният модел е значително по-функционален при ежедневна употреба и при къмпингуване, благодарение на по-големите възможности за трансформация на вътрешното пространство. Прилагането на новата технологична платформа MQB позволява използването на eHybrid задвижване, повишава комфорта на возене и предлага повече системи за асистенция.

Функциите на кемпера могат да се управляват чрез нов контролен модул, оформен в стил таблет, чрез смартфон приложението “Cali on Tour” на смартфон или чрез инфотейнмънт системата.

Всичко това ще видите във видеото ни от Дюселдорф:

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Снимка: Веселин Вълев / Camping.bg

 

Следвайте  Camping.bg  в: