Новите модели за 2019: караваните на LMC

28.10.2018
Новите модели за 2019: караваните на LMC

Германският производител LMC (Lord Münsterland Caravan) има над 60-годишен опит в производството на каравани. Четирите им серии каравани сега дават възможност за избор от единадесет нови вътрешни разпределения за моделите 2019 г.

 

LMC STYLE

В ниския ценови сегмент моделът Style 530E предлага две големи единични легла и стилен П-образен диван превръщащ се в комфортно легло за двама. Цената му е 18 990 евро.

При Style 582K на разположение са двуетажно детско легло и комфортна спалня с общ капацитет за 6 души. В същото време, това е първата каравана от серията Style с ширина 2,50 м. Цената й е 20 690 евро.

 

LMC VIVO

След успешното представяне на LMC VIVO 532K на изложението CMT в Щутгарт в началото на годината, цялата серия VIVO е с обновен дизайн. Интериорът впечатлява с напълно новия дизайн на вратите на мебелите, на масите и на кухненския плот. Всичко това дава на VIVO по-светъл, модерен и приятелски облик. 

Изцяло нов за серията VIVO е моделът 490E. Това вътрешно разпределение беше много харесвано в серията Musica. Цената на VIVO 490E е 22 320 евро.

695D е ново гъвкаво разпределение, което предлага като опция и двуетажни легла. Цената му е 30 550 евро.

 

LMC MUSICA

За 2019 г. LMC са редуцирали моделите в серията MUSICA до пет. Три от тях са с единични легла - 470E, 490E и 560E, а останалите два - 440D и 470D са със спални. Цените им са в диапазона от 23 190 до 26 360 евро. Вратичките на шкафовете са изсветлени и по-модерно изглеждащи. Всички каравани от серията MUSICA се предлагата серийно с алуминиеви джанти и панорамни люкове “Skyview”. 

 

LMC MAESTRO

Премиум серията MAESTRO има четири нови вътрешни разпределения за 2019 година. 532K от VIVO, 592K и 695D сега влизат вече в премиум класа. Ново е и вътрешното разпределение с единични легла MAESTRO 580E.

 

И още от LMC:

LMConnect

Над входната врата на караваните от серии VIVO, MUSICA и MAESTRO е вграден изцяло нов тъч дисплей. Освен от него, всички функции могат да бъдат контролирани и наблюдавани от смартфон или таблет чрез специалното приложение LMConnect - налично безплатно за Android и iOS. То позволява управление на отоплението, климатика, бойлера и други.

PVC подове

Всички серии имат нови PVC подове за 2019 година. Имитацията на паркет придава повече усещане за комфорт на интериора. Като допълнение, PVC подовете на Style и Musica са с 15% по-светли, като така правят целия интрериор по-светъл и модерен.

Ново поколение LMC стопове

Всички модели каравани LMC за 2019 година са оборудвани с нови задни светлини, специално разработени за компанията. 

Variable USB sockets

Понякога малките неща правят живота по-лесен. LMC представят новите USB гнезда за зареждане на смартфони и таблети. Те се намират в ключовете за осветление. 

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник и снимки: LMC

препоръчани новини

СМТ 2019: най-голямото туристическо изложение в Германия

СМТ 2019: най-голямото туристическо изложение в Германия

CMT е едно от най-големите туристически изложения в Европа. Тази година то ще се проведе от 12 до 20 януари в...

Как според БАН трябва да се нарича къмпингуването извън къмпинги

Как според БАН трябва да се нарича къмпингуването извън къмпинги

Походът на властта срещу дивото къмпингуване в България и особено по морето натовари почивката под звездите извън...