Новите модели за 2019: кемперите на Knaus

04.12.2018
Новите модели за 2019: кемперите на Knaus

За 2019 година германският производител Knaus Tabbert предлага нови дизайни вътрешни разпределения на две от своите моделни линии кемпери - SUN I и SKY I, както и изцяло нов модел - VAN TI PLUS на базата на MAN TGE.

Новост за всички марки от групата са и по-широките врати. Ширината им зависи от модела на превозното средство, като всички имат заключваща система базирана на най-добрите практики от автомобилната индустрия. Всяка врата на каравана и кемпер на германците е вече със следното стандартно оборудване: сгъваеми закачалки за дрехи, дизайнерски текстилен джоб, кожена облицовка, поставка за чадър, широк затъмнен прозорец, както и светлини.

 

KNAUS SUN I

Подобрения и нов еволюционен дизайн характеризират версията на KNAUS SUN I за 2019 година. Предният капак и радиаторната решетка са с променена визия и оптимизирани пропорции. Хромираните лайстни брандирани със “SUN I” и опционалните нови алуминиеви джанти придават на кемпера модерен и уникален дизайн. Повече сигурност и комфорт при пътуването дава специалната сигнализираща система за мъртва точка в огледалото за обратно виждане. Триосните SUN I също имат вече стандартно електрически изпускателен клапан за отпадните води с камера за наблюдение. Хладилникът Series 10 Dometic с двустранни ключалки може да се отваря както отляво, така и надясно.

 

KNAUS SKY I

SKY I също е претърпял редизайн на предния капак и на решетката на радиатора, както и задницата - кемперът е с новите задни светлини KNAUS CAT EYE. Панелите на страничните прозорци могат да бъдат поръчани като тези на SUN I срещу допълнително заплащане. Допълнително може да се добави и системата за сигнализация на мъртва точка в огледалото. Моделът 650 LEG е вече с ново вътрешно разпределение.

 

KNAUS VAN TI PLUS

Knaus VAN TI PLUS е напълно нов модел за 2019 г. Той е базиран на MAN TGE и се предлага в две версии 650 MEG и 700 LF. Серийният модел се предлага със задвижване на предните колела. Може да бъде поръчат и със задно предаване, както и версия 4х4.

Повече за VAN TI PLUS може да прочетете в статията ни ТУК

С нетърпение очакваме да видим кои от тези нови модели на Knaus ще бъдат показани на изложението Къмпинг и Караванинг Експо през април 2019 г. в София.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник и снимки: Knaus Tabbert

препоръчани новини

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...