Новите модели каравани и кемпери за 2018: Carthago и Malibu

22.01.2018
Новите модели каравани и кемпери за 2018: Carthago и Malibu

Германският производител Carthago Reisemobilbau показа на изложението CMT в Щутгарт през януари общо 50 кемпера от двете си марки - едноименната Carthago и подбранда им Malibu. Ето и някои от тях:

Carthago

Премиерно беше представен чисто новият модел Carthago liner-for-two 53, който се явява и първият от новата продуктова линия на марката.

 

Кемперът е дълъг 7,83 метра и в това пространство успешно са разположени всевъзможни удобства. Диванът може да бъде "затворен" до 270 градуса, което създава истинска жива обстановка за седящите.

Падащото над главата на шофьора легло за двама е решение, което пести простраство и тегло на кемпера.

Овална кухня, луксозна баня и интегриран гардероб са другите новости за модела. Кемперът разполага с разделени баня и тоалетна с мивка. Кухнята е оборудвана с голям 160 литров хладилник с отделна камера.

Луксозното багажно отделение с двоен под е достатъчно голямо за дълги почивки далече от дома. Достъп до него има от двете страни на кемпера, което е характерно за марката. Височината му достига до 115 см - напълно достатъчно за транспортирането на два големи велосипеда.

Цените на Carthago liner-for-two 53 започват от 127 250 евро, а на по-дългата версия liner-for-two 53 L са от 135 390 евро.

Друг нов модел на марката, който беше представен на изложението в Щутгарт е Carthago c-tourer Edition. Той е базиран на популярния c-tourer I 148, като има фейслифт на предницата - решетката е с нова визия, а цвета на кемпера отвън е в ослепително бяло. 

Обзавеждането вътре е решено в цвят “Noble cherry” в комбинация с кремав гланц, което придава изящен стил, определен от Carthago като “Casablanca”.

Цените на новият Carthago c-tourer Edition започват от 98 440 евро.

 

Malibu

Другият бранд на германската Carthago Reisemobilbau представи шест нови модела ванове с иновативни решения на интериора.

Сред тях са Malibu 540 с двойно легло и Malibu 640 LE с разположени надлъжно единични легла. 6-метровият Malibu 600 е с особено много варианти на разпределение: двойно легло и сваляемо двойно легло, двойно двуетажно легло и падащи надлъжни легла. Това предполага, че всеки ще отрие своето предпочитано вътрешно разпределение. А Malibu 600 DB и 640 LE са очарователни версии със свой собствен дизайн и вкус.

Camping.bg използва за тази статия любезно предоставените ни от Carthago Reisemobilbau описание и снимки.

Camping.bg

препоръчани новини

4play.bg - интернет молът за детски забавления на открито

4play.bg - интернет молът за детски забавления на открито

www.4play.bg е онлайн магазин за щастливи деца. Дървени детски площадки, конфигурации, пластмасови къщи, батути и...

Къмпингите стартират сезон 2020. Актуална информация за работата им.

Къмпингите стартират сезон 2020. Актуална информация за работата им.

След изтичане на въведеното извънредно положение къмпингите в България вече могат да приемат гости. По-долу ще...