Новите модели каравани и кемпери за 2018: Carthago и Malibu

22.01.2018
Новите модели каравани и кемпери за 2018: Carthago и Malibu

Германският производител Carthago Reisemobilbau показа на изложението CMT в Щутгарт през януари общо 50 кемпера от двете си марки - едноименната Carthago и подбранда им Malibu. Ето и някои от тях:

Carthago

Премиерно беше представен чисто новият модел Carthago liner-for-two 53, който се явява и първият от новата продуктова линия на марката.

 

Кемперът е дълъг 7,83 метра и в това пространство успешно са разположени всевъзможни удобства. Диванът може да бъде "затворен" до 270 градуса, което създава истинска жива обстановка за седящите.

Падащото над главата на шофьора легло за двама е решение, което пести простраство и тегло на кемпера.

Овална кухня, луксозна баня и интегриран гардероб са другите новости за модела. Кемперът разполага с разделени баня и тоалетна с мивка. Кухнята е оборудвана с голям 160 литров хладилник с отделна камера.

Луксозното багажно отделение с двоен под е достатъчно голямо за дълги почивки далече от дома. Достъп до него има от двете страни на кемпера, което е характерно за марката. Височината му достига до 115 см - напълно достатъчно за транспортирането на два големи велосипеда.

Цените на Carthago liner-for-two 53 започват от 127 250 евро, а на по-дългата версия liner-for-two 53 L са от 135 390 евро.

Друг нов модел на марката, който беше представен на изложението в Щутгарт е Carthago c-tourer Edition. Той е базиран на популярния c-tourer I 148, като има фейслифт на предницата - решетката е с нова визия, а цвета на кемпера отвън е в ослепително бяло. 

Обзавеждането вътре е решено в цвят “Noble cherry” в комбинация с кремав гланц, което придава изящен стил, определен от Carthago като “Casablanca”.

Цените на новият Carthago c-tourer Edition започват от 98 440 евро.

 

Malibu

Другият бранд на германската Carthago Reisemobilbau представи шест нови модела ванове с иновативни решения на интериора.

Сред тях са Malibu 540 с двойно легло и Malibu 640 LE с разположени надлъжно единични легла. 6-метровият Malibu 600 е с особено много варианти на разпределение: двойно легло и сваляемо двойно легло, двойно двуетажно легло и падащи надлъжни легла. Това предполага, че всеки ще отрие своето предпочитано вътрешно разпределение. А Malibu 600 DB и 640 LE са очарователни версии със свой собствен дизайн и вкус.

Camping.bg използва за тази статия любезно предоставените ни от Carthago Reisemobilbau описание и снимки.

Camping.bg

препоръчани новини

Къмпинг Terme di Hissar отваря на 16 юни

Къмпинг Terme di Hissar отваря на 16 юни

Дългоочаквана новина - един от най-атрактивните нови къмпинги официално отваря врати. Terme di Hissar е новото...

Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning...

Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning...

Германската премиум лукс марка кемпери MORELO за втора поредна година ще бъдат представени...