Новият къмпинг Гардения обещава висок клас морска почивка

27.02.2020
Новият къмпинг Гардения обещава висок клас морска почивка

Къмпинг Гардения е най-новото попълнение сред морските ни къмпинги. Той е разположен до устието на река Караагач, на границата между Китен и Лозенец. Простира се на площ от 96 дка, което го прави един от най-големите по Българското Черноморие. Той се намира на първа линия пред морето и разполага с прилежаща пясъчна плажна ивица.

Капацитетът на къмпинга е 180 места за настаняване на каравани и кемпери. Изграждането ще се осъществи на три етапа. Парцелите са обособени на тераси, което дава възможност за гледка към морето от всеки един от тях. Те са водоснабдени, електрифицирани и разполагат със собствен канал.

Достъпът до къмпинга е изключително лесен и бърз - в непосредствена близост до главния път Бургас - Царево, като същевременно мястото му е изключително тихо, поради спецификите на релефа. Районът е с красива природа и много слабо застроен, което превръща къмпинг Гардения в прекрасно място за къмпинг почивка.

В къмпинг Гардения има обособени три самостоятелни зони: за каравани, за кемпери и зона с бунгала.  Не се предлага настаняване на туристи с палатки. Схема на зоните може да видите ТУК

Къмпинг Гардения ще стартира сезон 2020 с чисто нови санитарни възли, разположени максимално удобно за всички почиващи. Достъпът до тях ще бъде с чип, а от управата гарантират поддържането на отлична хигиена - почистването им ще бъде организирано по няколко пъти на ден.

Сигурността в къмпинга се осигурява чрез видеонаблюдение и контрол на достъпа за пешеходци и автомобили - гаранция за спокойствието на гостите.

Друга услуга, която също отличава Гардения от останалите къмпинги е зимният престой на караваните по местата им, включително под изградените навеси. Това е голямо удобство за клиентите и е включено в цената на парцелите.

За комфорта на гостите на къмпинг Гардения ще има малък ресторант на брега на морето. Предвижда се и изграждане на Супермаркет предлагащ хранителни и други най-необходими продукти.

Планираната инфраструктура, зеленината и множеството допълнителни безплатни услуги за гостите на къмпинг Гардения дават силна заявка той да се превърне в къмпинг от висок клас, какъвто досега не познавахме по нашето Черноморие.

Цени за ранни записвания за цял сезон (до 28.02.2020 г.):
 

 Линия спрямо морето  Цена
Първа  4000 лв. 
Втора  3800 лв.
Трета и следващи   3600 лв.

 

 

 


В цената са включени:

  • целогодишно ползване на парцелите
  • зимен паркинг с охрана в периода 01.10.2020 - 14.05.2021 г.
  • стилен навес за каравана изграден от къмпинга
  • паркинг за автомобили
  • позициониране на караваната в парцела с техника на къмпинга
  • ДДС, курортна такса

От 01.03.2020 г. цените за цял сезон са по-високи.

Място на 1-ва, 2-ра и 3-та линия в зона А, Б и В се предлага само за цял сезон. Къмпинг Гардения предлага и възможност за подписване на дългосрочни договори.

В Гардения може да се отсяда с кемпер и каравана и краткосрочно. Цената за 1 месец е 1000 лв., а на ден - 40 лв.

 

Контакти на къмпинг Гардения:

http://www.campgardenia.bg/
facebook.com/campgardenia
book@campgardenia.bg
0898 900 000

 

Платена публикация
Camping.bg

 

препоръчани новини

"КемпЪр" или "КемпЕр"? Как е правилната употреба на думата.

"КемпЪр" или "КемпЕр"? Как е правилната употреба на думата.

По молба на Camping.bg Институтът за български език "Проф. Любомир Андрейчин" към БАН излезе със становище...

"Къмпингуване" или "Къмпиране"? БАН със становище коя...

"Къмпингуване" или "Къмпиране"? БАН със становище коя...

По молба на Camping.bg Институтът за български език "Проф. Любомир Андрейчин" към БАН излезе със становище...