Новият къмпинг Гардения обещава висок клас морска почивка

Къмпинг Гардения е най-новото попълнение сред морските ни къмпинги. Той е разположен до устието на река Караагач, на границата между Китен и Лозенец. Простира се на площ от 96 дка, което го прави един от най-големите по Българското Черноморие. Той се намира на първа линия пред морето и разполага с прилежаща пясъчна плажна ивица.

Капацитетът на къмпинга е 180 места за настаняване на каравани и кемпери. Изграждането ще се осъществи на три етапа. Парцелите са обособени на тераси, което дава възможност за гледка към морето от всеки един от тях. Те са водоснабдени, електрифицирани и разполагат със собствен канал.

Достъпът до къмпинга е изключително лесен и бърз - в непосредствена близост до главния път Бургас - Царево, като същевременно мястото му е изключително тихо, поради спецификите на релефа. Районът е с красива природа и много слабо застроен, което превръща къмпинг Гардения в прекрасно място за къмпинг почивка.

В къмпинг Гардения има обособени три самостоятелни зони: за каравани, за кемпери и зона с бунгала.  Не се предлага настаняване на туристи с палатки. Схема на зоните може да видите ТУК

Къмпинг Гардения ще стартира сезон 2020 с чисто нови санитарни възли, разположени максимално удобно за всички почиващи. Достъпът до тях ще бъде с чип, а от управата гарантират поддържането на отлична хигиена - почистването им ще бъде организирано по няколко пъти на ден.

Сигурността в къмпинга се осигурява чрез видеонаблюдение и контрол на достъпа за пешеходци и автомобили - гаранция за спокойствието на гостите.

Друга услуга, която също отличава Гардения от останалите къмпинги е зимният престой на караваните по местата им, включително под изградените навеси. Това е голямо удобство за клиентите и е включено в цената на парцелите.

За комфорта на гостите на къмпинг Гардения ще има малък ресторант на брега на морето. Предвижда се и изграждане на Супермаркет предлагащ хранителни и други най-необходими продукти.

Планираната инфраструктура, зеленината и множеството допълнителни безплатни услуги за гостите на къмпинг Гардения дават силна заявка той да се превърне в къмпинг от висок клас, какъвто досега не познавахме по нашето Черноморие.

Цени за ранни записвания за цял сезон (до 28.02.2020 г.):
 

 Линия спрямо морето  Цена
Първа  4000 лв. 
Втора  3800 лв.
Трета и следващи   3600 лв.

 

 

 


В цената са включени:

  • целогодишно ползване на парцелите
  • зимен паркинг с охрана в периода 01.10.2020 - 14.05.2021 г.
  • стилен навес за каравана изграден от къмпинга
  • паркинг за автомобили
  • позициониране на караваната в парцела с техника на къмпинга
  • ДДС, курортна такса

От 01.03.2020 г. цените за цял сезон са по-високи.

Място на 1-ва, 2-ра и 3-та линия в зона А, Б и В се предлага само за цял сезон. Къмпинг Гардения предлага и възможност за подписване на дългосрочни договори.

В Гардения може да се отсяда с кемпер и каравана и краткосрочно. Цената за 1 месец е 1000 лв., а на ден - 40 лв.

 

Контакти на къмпинг Гардения:

http://www.campgardenia.bg/
facebook.com/campgardenia
book@campgardenia.bg
0898 900 000

 

Платена публикация
Camping.bg