Нов мини къмпинг на морето отваря през юни в с. Езерец

25.05.2022
Нов мини къмпинг на морето отваря през юни в с. Езерец

Къмпинг "Малкият оазис" се намира в с. Езерец, община Шабла. Селото е популярно с девствения си плаж, който е притегателна точка на много любители на златистите пясъци на Северното ни Черноморие. Пътят към него минава през безкрайните Добруджански полета, засети със слънчогледи, царевица и жито. На плажа има изоставен бункер от Втората световна война, който също е причина за интереса към с. Езерец. Районът привлича хората, които обичат дивата природа. Освен тихото и спокойно село, наблизо може да посетите Дуранкулак, Тюленово, Шабленския фар, резерват Яйлата, Калиакра и др.

Къмпинг "Малкият оазис" е разположен на площ от 3 декара и разполага с 6 къмпинг места, две каравани под наем, барбекю, зона с кухня, места за отдих и две тоалетни и бани. Къмпинг местата са с площ от по 80 кв.м., захранени с електричество и вода. Караваните под наем са оборудвани със собствена баня и тоалетна, мивка, хладилник, телевизор и климатик. Барбекюто е достатъчно за събирания на до 12 човека и се резервира отделно.

Домакините представят къмпинг "Малкият оазис", като място, което съчетава в себе си природата, спокойствието и уюта, които са нужни за една пълноценна почивка.

Разстоянието от селото до плажа е около 2 км по чакълиран път.

Цените за настаняване в къмпинг "Малкият оазис" може да видите в Къмпинг пътеводителя на България за 2022 г. тук: https://camping.bg/​къмпинг-пътеводител-на-българия-static4.html

 

Веселин Вълев
Camping.bg

 

Следвайте  Camping.bg  в:

    

 

препоръчани новини

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див е едно необичайно място на родното Черноморие. Както подсказва името му, той е на легендарния див...

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Camping.bg ви кани на първия по рода си в България практически семинар "Конверсия на ван в кемпер"!...